Wiiii så er jeg tilmeldt....

www.fitmom.dk i Alt for damerne…

Nogle gange må man godt være lidt STOLT – og jeg er i dag en meget glad ung dame som igen er at finde på Alt for damerne. Jeg synes det er fantastisk at få lov at dele hele min kamp om en super form – med alle jeg der følger med. Jeg er super overrasket over alle de mennesker der kæmper sammen med mig, sender mig søde beskeder og hepper på mig – ALT sammen noget jeg sætter stor pris på og som har en kæmpe betydning for mit vægttab – TAK. Jeg håber på at jeg kan inspirere og motivere andre som gerne vil i form – uanset hvad baggrunden er – HVOR DER ER VILJE ER DER VEJ 😉

Find artiklen fra Alt for damerne om mig og min blog – HER

Status maj 2014

Jeg har tabt 32 kg siden september 2014 (mangler 8 kg)

Jeg løber 10 km på 1.03.19 (målet er at komme under 1 time)

Jeg er tilbage som spinnings instruktør

20140520-081301-29581921.jpg

Mål for 2014

Tabe de sidste 8 kg

Lære at løbe hurtigere

En stærkere og mere fast krop

Har tilmeldt mig – mit første triathlon 21 juni 2014

Hvis jeg kan – så kan du også

Husk du kan følge bloggen på de sociale medier;

 FACEBOOK – FIT-MOM

INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK

BLOGLOVIN 

//Charlotte

1 kommentar

  • Kan godt forstå du er stolt! Stort tillykke med artiklen! 😀
    Desuden nogle rigtig inspirerende billeder! Du er sej! 😀
    kh Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wiiii så er jeg tilmeldt....