VÆGTEN // min bedste ven Vs værste fjende

Wiiii så er jeg tilmeldt….

Elsker at udfordre mig selv og har længe gået med tanken om at deltage i et triathlon. Tør godt afsløre at nu sker det – tilmeldte mig igår 4:18:4 i Århus den 21 juni 2014. Jeg HADER havvand og er virkelig bange for de dyr der lever i vandet – MEN der er INGEN vej tilbage. Dels har jeg delt det med alle jer der følger med og dels har jeg tilmeldt mig – så nu skal der trænes svømning i åben vand. Løb og cykling har jeg okay styr på – selvfølgelig ikke på samme tid – men kan jeg nå at træne den næste måned. Håber at det er en form for sport jeg i fremtiden finder spændende og at mit første triathlon den 21 juni kun er startskuddet – for meget mere svømning, cykling og løb i samme race.

20140526-215727-79047591.jpg

Har ikke gjort mig de vilde overvejelser inden jeg tilmeldte mig – andet end at det kunne være en super fed udfordring at kaste sig ud i. Derudover er løb og cykling en stor del af den træning jeg på nuværende tidspunkt bruger min tid på og som altid er der ikke langt fra tanke til handling  – jeg skal selvfølgelig også prøve det.

Så ordet er DIT – skyd endelig løs hvis du har gode råd, erfaringer eller andet spændende info som kan være væsentlig for en nybegynder som jeg. En nybegynder som måske ikke kender så meget til denne verden endnu – men som har en vilje og en kamp gejst så jeg selvfølgelig også klarer dette mål. 

Ses vi den 21 juni i Århus?

Husk du stadigvæk kan deltage i konkurrencen om de super fine fotogaver – FIND KONKURRENCEN HER.

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

 

2 kommentarer

 • Jeg deltager desværre ikke, men ønsker dig held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt du har meldt dig til!
  Jeg har selv overvejet 4:18:4, den virker overskuelig.
  Jeg er helt vild med konceptet, men har enlig ikke rigtig fået taget mig sammen til at undersøge nærmere.
  Jeg er ikke nogen super svømmer, så jeg skal først lige have svømningen lidt mere på plads, før jeg hopper ud i det 🙂

  Men hatten af for dig! Det er super fedt du bare har meldt til! 🙂

  Hilsen
  Simone
  http://www.simonehenning.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VÆGTEN // min bedste ven Vs værste fjende