Træning med baby - Ride-ride-ranke

Vind en valgfri huttelihut hue fra www.ollifant.dk

huttelihut

Er det dig der skal vinde en af de fine huer fra Huttelihut? Så skynd dig forbi bloggens Instagram profil @fitmom.dk hvor jeg i samarbejde med www.ollifant.dk har lavet den lækreste konkurrence til dig. Hvilken hue kunne du tænke dig at vinde? Sidste chance for at deltage i konkurrencen er i morgen mandag.

HJÆLP MIG

Bloggen deltager pt i en konkurrence – hvor jeg har brug for din stemme 🙂 Så har du 30 sek i overskud og vil du deltage i konkurrencen om et gavekort til ByKier vil det varme mit hjerte hvis du vil stemme på mit forslag Jamaica

FIND AFSTEMNINGEN HER (kræver bare et flueben ud for mit forslag)

 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning med baby - Ride-ride-ranke