Lyn konkurrence - gæt min løbe tid

Vejning uge 16

om at være tæt på målet..

Kan mærke målet snart er så tæt på – at jeg uden problem kan holde fokus og give den GAS – og det er til trods for vi i denne uge har været ude at spise fint, jeg har haft en synde dag og jeg har været super træt. De dage hvor jeg f.eks. som i lørdags indtager en anden kost end jeg plejer – sætter jeg bare mit træningsniveau op – så slipper jeg for at have dårlig samvittighed og kan nyde at være inviteret ud at spise. Trætheden er der ikke så meget at gøre ved – men en løbetur kan hjælpe på rigtig mange ting og giver i hvertfald mig fornyet energi.

20140227-071322.jpg

Fit efter fødslen

For 16 uger siden – startede jeg i samarbjede med Camilla fra FITNRUN – projektet Fit efter fødslen – som er min kamp for at komme i form.

Da vi startede projektet satte jeg nedenstående 3 mål for mig selv:

AT tabe 20 kg

AT løbe 10 km om 16 uger (er i uge 16 nu)

AT starte som spinnings instruktør IGEN

Projektet er indtilvidere gået over alt forventning – og arbejder mig stille hen mod mine mål. Fedt at stå tættere på “slutningen” – og super dejligt at kunne mærke den forskel det gør i mit liv – når jeg har det bedre med min vægt.

Vægten

Efter en tur i sommerhus forrig weekend – hvor jeg tog 1 kg på – er jeg kommet stærk tilbage i kampen. Sidste uge havde jeg tabt det 1 kg som jeg havde taget på i weekenden – og denne uge har den fået endnu mere GAS. GAS med endnu mere løb, gåture, spinning og træning.

Hvilket har givet et vægttab på 1,5 kg – hvilket betyder at jeg samlet er oppe på et vægttab der hedder 12,7 kg i projektet (27,7 kg siden fødslen). Der er nu 7,3 kg til målet – og kan allerede nu mærke hvordan det føles at nå mit vægt mål, forestiller jeg mig i hvertfald 🙂

Hvordan går det ude ved jer – er du stadigvæk motiveret (hvis målet er vægttab)? 

Status på Fit efter fødslen

AT tabe 20 kg (tabt 12,7 kg)

AT løbe 10 km om 16 uger (Planlagt til på fredag)

AT starte som spinnings instruktør IGEN (Er startet)

Glæder mig til i morgen – hvor det er tid til før/efter billeder (en dag forsinket – da jeg ikke har mulighed for at få dem taget før torsdag aften – SORRY)

Trænger du også til en udfordring kan du evt deltage i min udfordring – gå 1000 km på 6 måneder – find den HER

Er du mers til en flad mave – kan du deltage i hulahopring udfordringen – finde den HER

Super dejlig dag til jer alle sammen 🙂

Er super vigtigt at huske – AT KAN JEG NÅ MINE MÅL – KAN DU OGSÅ 🙂

Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

 

 

1 kommentar

  • Du er helt enormt inspirerende! Hvor det vildt så langt du allerede er kommet siden projektets begyndelse 🙂

    Mange gange held og lykke med i morgen. Husk at nyde turen :). Det er jo nærmest belønningen for alt det hårde arbejde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyn konkurrence - gæt min løbe tid