// Forandring fryder //

VEJNING // 1 UGE BODY CHALLENGE

Jeg er kommet super godt fra start i forbindelse med mit 12 uges Challenge forløb i Lido Fitness – den har fået fuld GAS og i dag kom belønningen i form af den første vejning. Jeg er typen der motiveres af tal, så jeg har gennem forløbet aftalt at jeg skal vejes hver torsdag – hvilket betyder en opdatering herinde HVER fredag.

Kort om Body Challenge

Forløbet varer i 12 uger hvor målet er at komme i sit livs form – det vil sige der ved opstart forventes en forholdsvis god grundform og at man er klar til at give den GAS uden 1000 dårlige undskyldninger. Der udarbejdes en kostplan til hver deltager alt efter hvad ens mål er – du kan læse meget mere om min kostplan HER. Tre gange om ugen er der obligatorisk træning – som består af styrketræning, fællles træning (kan være alt) og løb om søndagen. Derudover får vi løbende kyndig hjælp, vejledning og et los i bagdelen efter behov 😉 Et super fedt forløb som jeg inden fertilitets behandling tidligere har været på – målet er at komme tilbage i super form.

Jeg har desuden opsat følgende 3 mål for forløbet:

At tabe 10 kg

At løbe 5 km under 29 minutter

At min krop bliver mere fast

20140416-223311.jpg

Vejning uge 1 Body Challenge

Der er virkelig sket noget siden jeg startede på challenge den 6 april og i dag var det tid til at hoppe på vægten. Resultatet er i forhold til den første vejning den 6 april – og jeg har siden opnået følgende:

Min fedt procent er faldet med 2,6 %

Min fedt masse er faldet med 2,6 kg

Jeg har taget 700 gram på i muskler

Min Metabolic age og visceral fat rating (fedt om organerne) er faldet – vejningerne foregår hvergang på den samme Tanita vægt, hvilket giver mig et sammenlignende resultat uge for uge. Det er i hvertfald denne måling mine vejninger tager udgangspunkt i – og som du kan finde her på bloggen om fredagen.

Alt i alt giver det mig i denne uge et samlet vægttab på 1,9 kg – når jeg hopper på vægten. Er simpelthen den bedste start jeg kunne få – og måske er jeg så modig at jeg fra næste uge “tør” dele min vægtstrimmel, så du selv har mulighed for at følge mine tal.

Samlet har jeg nu siden fødslen af lille Alba tabt 30 kg

Super dejlig påske og STOR tak fordi du har lyst til at følge med.

Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Forandring fryder //