Fra vægttab til sund livsstil...

Valnøddebrød

imageimage

Jeg har det sidste år kæmpet for at finde motivation til at tabe mig – mens livet i perioder var lidt hård ved mig. For mit vedkommende er dårlige tider ikke den bedste periode, at starte et vægttab og pludselig var mit mål for uoverskuelig. MED andre ord skulle jeg tabe mig så mange kilo, at jeg på forhånd gav op. Derfor vidste jeg der skulle ske noget nyt i mit liv – den 13 juni startede mit nye liv/min nye sunde livsstil og projekt #fravægttabtilsundlivsstil blev født.

I den forbindelse deler jeg løbende kost inspiration på bloggens Instagram profil @fitmom.dk – og i den forbindelse har jeg lovet at dele opskriften på mit nybagte valnøddebrød.

Valnøddebrød

30 gram gær

4 dl lunken vand

1 dl hørfrø

50 gram valnød (hakket)

1 dl græskar kerner

1 dl havregryn

1 dl rosiner

500 gram fuldkornsspeltmeld

150 gram hvid hvedemel

1 spsk olie

lidt salt

1 tsk honning

Gæren røres ud i det lunken vand og de resterende produkter tilsættes. Lad dejen hæve i ca 1 time, form dejen til to valnøddebrød og pensel det med vand (drys evt med lidt kerner på toppen).

Bages ved 180 grader i 20 minutter.

Mit mellemmåltiden består ofte af en skive grovbrød, lidt frugt og lidt grønt.

Mit højeste ønske er at være et godt forbillede for mine børn – OG de gør det jeg gør. Derfor er sundhed nu endnu mere vigtig for mig. Jeg håber du har lyst til at følge mine kamp her på bloggen, på IG og på bloggens facebook side 🙂

Tak fordi du læste med…

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra vægttab til sund livsstil...