Kan man overbehandle...

Vægttab…

IMG_9723.JPGBilledet er fra efter graviditeten med Alba <3

Vægten har længe stået stille og jeg har personligt prøvet at rette fokus mod andre ting i mit liv. Jeg er langt fra tilfreds med hvordan jeg pt ser ud – MEN jeg tror på at et vægttab først lykkes, når man er klar til at kæmpe. Jeg er ved at være klar og i kan godt begynde at glæde jer til midt juni, hvor jeg for alvor sætter mig selv og mit vægttab i fokus.

2016 er mit år og jeg har længe været på udkig efter min manglende motivation (læs; jeg har ikke kunne overskue det store vægttab som jeg ønsker). I mellem tiden bruge jeg tiden på at sige NEJ TAK til søde sager, cola (som er min helt store last) og få styr på mine måltider. Min dejlige veninde (som tilfældigvis er personlig træner) – gav mig der råd at gøre mine del mål mindre, så jeg hurtigere opnåede succes.

OG MÅSKE har jeg manglet succes med mit vægttab – jeg kan i hvertfald mærke jeg personligt at ved at være klar til den udfordring der venter forude 🙂

Jeg glæder mig til at dele forløbet med dig, glæder mig til at gøre noget godt for mig selv og glæder mig til at lykkes med mit vægttab. I mellem tiden bruge jeg tiden på at lade min inspirere af andre super seje kvinder – der har kæmpet kampen før mig. Seneste har jeg læst Fie Friederichsen bog; Fede Fie 🙂 Tager hatten af for den kvinde, hun er en af de sejeste. Jeg græd da jeg læste bogen – man kommer meget virkelig tæt på Fie, tæt på hende tanker, oplevelser og hendes forhold til mad. OG mange af hendes tanker var som mine – TAK for at dele din historie <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man overbehandle...