De letteste banan pandekager

Vægttab & Skinkeboller


Jeg har siden april 2019 brugt tiden på at få styr på min kost, min træning og min personlige udvikling. Det betyder at jeg på nuværende tidspunkt har tabt 31 kg – og mangler stadigvæk et par kilo for at være i mål. Jeg bruger en del tid i køkkenet – da jeg godt kan lide at vide hvad jeg spiser. I er en del der efterlyser mine opskrifter – så her kommer endnu en 🙂

Jeg bager næsten altid selv mit brød OG jeg er temmelig pjattet med mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske. Skal opbevares i køleskabet når der er bagt og er perfekte til mellemmåltider – eller som en del af min frokost. Har du allerede set min kostplan – KAN DU FINDE DEN HER. 

Mad boller med skinke

Det skal du bruge: 

25 gram gær

3 dl lunket vand

1 spsk olie

200 gram hytteost

100 gram skinke i strimler (kunne også være kylling, oksekød)

Lidt salt

1 dl havregryn

Ca 500-550 hvidhvedemel  (bemærk det er grov mel)

Rør gæren ud i den lunken vand – tilsæt de øvrige ting. Ælt dejen den er blød og lækker – og stil den til hævning i ca 1 time. Form derefter dejen til 20 boller eller ringe, pensel dem med lidt mælk (eller tilsæt lidt ost på toppen) og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.

Vupti de lækreste boller 🙂

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De letteste banan pandekager