Sundhed i øjenhøjde

Vægttab, energi og INGEN cola

image

Jeg er pt flyvende, jeg har de sidste 3 1/2 uge droppet sukker i min hverdag, spist 6 gange om dagen, kan løbe 28 minutter uden pause og har tabt 4,7 kg.

Jeg har fornyet energi og nyder hvad min sunde livsstil gør ved mig. Rigtig mange af jer skriver og spørger til min kost. Jeg lover der på søndag kommer et indlæg om hvad jeg dagligt spiser. I mellem tiden kan du smutte forbi mit tidligere indlæg – og læse hvad jeg har lavet om i min hverdag;

FIND DET HER

MIT højeste ønske er at være et godt forbillede for mine børn – OG de gør det jeg gør. Derfor er sundhed nu endnu mere vigtig for mig. Jeg håber du har lyst til at følge mine kamp her på bloggen, på IG og på bloggens facebook side 🙂

Tak fordi du læste med…

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhed i øjenhøjde