Elsker sommerens mange løb - skal du løbe?

VÆGTEN // min bedste ven Vs værste fjende

Jeg har bestemt at vægten ikke skal styre min dag – jeg vil lære at det ikke handler om tallet på vægten. Men at det handler om sundhed, om styrke, om at jeg kan passe mit gamle tøj og den øget selvtilfredshed jeg har fået efter mit vægttab. Kontrol og struktur fylder en del i min hverdag og jeg har det bare bedst når jeg har styr på det hele. MEN med hensyn til vægten styrer den lidt for meget min hverdag og da den kan svinge en del i løbet af ugen kan det både virke motiverende og demotiverende for mig. Så vægten har været gemt væk den sidste periode og jeg bliver nu kun vejet hver 14 dag i forbindelse med Body Challenge. Næste vejning bliver på søndag – da jeg grundet jeg skal undervise på torsdag ikke kommer til styrketræning der.

20140526-092101-33661081.jpg

Hvordan er dit forhold til vægten? Styrer den din dag? Har du gemt den som mig? Eller har du et afslappet forhold til at hoppe på den?

Husk du stadigvæk kan deltage i konkurrencen om de super fine fotogaver – FIND KONKURRENCEN HER.

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

5 kommentarer

 • Maja F

  Jeg har ikke ejet en vægt i 8-9 år efterhånden. Har givet helt slip på ideen omkring vigtigheden af min kropsvægt. Jeg kigger på min krop og mærker hvordan jeg har det, og det er så det vigtigste. Men inden det bliver for helligt vejer jeg mig dog en gang imellem (2-3 gange om året) hjemme ved mine svigerforældre 🙂 Det er sådan det fungerer bedst for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vejer mig ikke! Det er i hvert fald meget sjældent. Jeg ved at jeg kommer til at fokusere meget mere på det dumme tal end på hvordan jeg ser ud, hvordan jeg har det og hvordan det går med træningen. Hellere fokus på spejlet og velvære end tallet på vægten! 😀

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rena

  Hvis du løber et løb i Holstebro, løber jeg med dig i et af dem nær Vejle, DEAL?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg har virkelig et love/hate-relationship med min vægt. Den er super god indikator på at jeg har tabt mig, men når den svinger i den forkerte retning kan den ødelægge hele min dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker sommerens mange løb - skal du løbe?