Onsdag = En tur på vægten...

Uge opdatering i billeder og kostplan

Eftersom der er flere der har kontaktet mig vedr. hvad jeg spiser på en dag – har jeg valgt at tage billeder af hvad jeg typisk spiser. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvad jeg finder på de forskellige dage – men min kost består primært af kød, grønsager, frugt og mælke produkter – derudover har jeg lige i denne uge kastede mig over at bage Paleo brød som primært består af kerner, frø og nødder. På den måde kan jeg få lidt “brød” til min frokost – ellers er alt andet brød, pasta, ris og kartofler skåret fra menuen herhjemme.

Billede 1 – morgenmad

Cheasy 0,1 % fedt vanilje med hakket mandler, vindruer og granatæble.

Billede 2 – mellem måltid

En lille skive Paleo brød med en 1/4 avokado, røget skinke og friske asparges.

Billede 3 – frokost

En bøf med to spejlæg, gulerødder og tomater

Billeder 4 – mellem måltid

Gulerødder

Billede 5 – aftensmad

Hjemmelavet farsbrød med revet gulerødder, feta og røget skinke – hertil spiser jeg let kogte gulerødder og porrer. Grundet det friskbagte Paleo brød – var jeg nød til også at have et stykke til aftensmad 🙂

Aften snack

Skulle jeg få lyst til en lille snack om aften er det ofte grønsager eller et stykke frugt jeg indtager

Skulle i have andre spørgsmål er i som ALTID velkommen til at kontakte mig.20131212-160208.jpg

Uge opdatering i billeder – UGE 5

Så blev det torsdag – hvilket betyder min uge opdatering med billede 🙂 Der er nu ikke så meget at se endnu – men bare det jeg ved at der er 1.1 kg i forskel (på sidste uges billeder) gør mig super GLAD. Er sikker på resultatet på billederne nok skal komme – og om en månedes tid er det sjovt at sammenligne hvad der allerede er sket. Min kamp den forsætter i hvertfald – gør mig glad i låget, at jeg er super motiveret og i fuld gang. Den glæde giver mig endnu mere overskud og endnu mere lyst til at vise jeg kan vinde denne kamp 🙂

Er dog lidt spændt på hvad mine omgivelser i julen vil sige – når jeg også disse dage skal være standhaftig med mindre dagen selvfølgelig falder på en synde dag. Der er jo masser af dage at falde i – her i juleperioden og med en del julefrokoster må man jo vælge 🙂 Jeg agter i hvertfald at følge min plan – og resultatet skulle gerne være at jeg vejer mindre hver onsdag 🙂

Super dejlig aften til jer

Charlotte

 

20131212-160218.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag = En tur på vægten...