Foto på lærred

Udfordring – gå 1000 km med FITMOM.DK..

…på 6 måneder – skal du være med?

Jeg elsker at gå – bare gå og glemme ALT om opvask, tøj vask og alle de andre ting jeg har hængende over hovedet. Gå og blive “ren” i hovedet – gå og slippe alle unødvendige tanker og måske udtænke nye ideer til f.eks. min sunde livsstil. Det super fede ved at gå er at jeg kan have Alba med – og jeg mange gange får det til at passe med hun skal sove hendes lange lur. Så i stedet for at hoppe på sofaen og slappe af – får jeg luftet både mig, vognen og lille Alba. Total win win 🙂

Tænkte der måske sidder andre rundt om i landet – som måske kunne bruge lidt motivation eller et kærligt spark i bagdelen så man kommer afsted. Jeg har i hvertfald selv været super glad for diverse udfordringer på ENDOMONDO – så har simpelthen valgt at oprette en udfordringer for alle jer der har lyst til at gå med mig. Udfordringen er til dig uanset om du er gammel eller ung, om det er med vognen, hunden, manden eller du bare er god ved kroppen og går en lannng tur. ALLE ER VELKOMMEN 🙂

20140210-151303.jpg

Hvordan kan jeg deltage?

Målet er 1000 km inden 10 august 2014 (så har nye deltager 6 måneder til at nå de 1000 km) – og de kilometer du evt har gået siden første januar tæller med (hvis de er gået med Endomondo). Det er ganske gratis at deltage – og det du vinder er forhåbentlig en bedre form.

Det kræver selvfølgelig at du har en smartphone og du har hentet ENDOMONDO (mener den almindelige udgave er gratis) – derefter er det bare at søge min udfordring frem og så er det ellers på med dine bedste gå sko og igang.

FIND UDFORDRINGEN HER – GÅ 1000 KM MED WWW.FITMOM.DK

Læs mere om ENDOMONDO HER

Skal du være med? – satser på at der også senere på året kommer en løbeudfordring 🙂

Så vil du gå med et fælles mål om 1000 km på 6 måneder i 2014 – ja så er det bare med at melde dig til og komme igang 🙂

20140210-151401.jpg

20140210-151336.jpg

Dejlig dag til dig

Charlotte

Fik du ikke læst mit spændende indlæg fra igår omhandlende løbevogne – kan du finde det HER – DEN BEDSTE LØBEVOGN

HUSK at følge mig på instagram – hvor jeg løbende deler billeder af min kost – find min profil HER – @fitmombycharlotte

Du har stadigvæk mulighed for at vinde den super spændende og motiverende bog “Fit på 100 dage” – find konkurrencen HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foto på lærred