Rabatkode - 20% på 2xu træningstøj

Training For Warriors

Forleden var der en af jer der spurgte om jeg var klar på noget vildt. Jeg behøver vel næsten ikke svare på hvad mit svar var – SELVFØLGELIG ER JEG KLAR PÅ EN UDFORDRING. Sagen var den at DGI-huset Vejle søgte testpersoner til et Training For Warriors træningsforløb og selvfølgelig benyttede jeg mig lejligheden til at søge.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker spinning, men der skal selvfølgelig også noget styrke træning til for at få mig i super form. Med 2 ugentlig træninger de næste 6 uger og den træning jeg selv står for, er jeg sikker på det nok skal sætte endnu mere skub i mit vægttab. Jeg er i hvertfald klar på endnu en udfordring og var selvfølgelig så heldig at blive udtaget til forløbet. Forløbet og resultaterne skal jeg selvfølgelig nok dele med jer.

Læs mine tidligere indlæg her:

Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Nu som instruktør

Jeg kan det hele..

Jeg er dygtig…

Rabatkode

Få 20% rabat hos fitnesspigen.dk med rabatkoden “fitmom” – på shoppen finder du det lækreste træningstøj fra 2xu, træningssko fra Skechers og Quest protein bars (gælder også i forvejen nedsatte varer).

IMG_9723.JPG

Billedet er fra mit vægttab efter fødslen af Alba

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode - 20% på 2xu træningstøj