Er det dig der skal vinde?

Træning med baby – Ride-ride-ranke

Så har jeg oploadet denne uges trænings øvelse for mor og barn. Øvelserne er lavet i samarbejde med Mette fra Sanse Motorik i Børkop og det er Alba og jeg der står “model”. Øvelser er små lette øvelser som nemt kan laves hjemme når man har et ledigt øjeblik og som for det meste styrker både mor og barn – hvilket efter min mening er total win win 🙂 Jeg kender alt til at mangle inspiration til at komme igang med hjemmetræningen – hvad passer til barnet? Hvad er godt for en selv? Og så er det lige det med tiden – jeg vil forsøge at komme med lette øvelser som “hurtigt” kan laves og som kan laves i fællesskab med mor og barn.

Ride-ride-ranke

 Du sætter dig på gulvet med benene strakte ud foran dig med barnet på dine ben. Støt barnet med din hånd på ryggen og foran på maven mens du bevæger dine ben op og ned. Barnet får sig en ridetur som stimulere vestibulærsansen og kinæstesisansen samt styrker muskulaturen i mave, ryg og nakke. Kan også laves med børn som endnu ikke selv sidder op, husk blot at støtte kroppen der hvor der er behov for det. Bør ikke laves med børn som endnu ikke selv holder hovedet. Mors baglår og baller har så godt af det – og så er det sjovt. Kan laves fra baby er et par måneder. Husk at være obs på hovedet og nakke. Hovedet må ikke dingle.

Find de tidligere øvelser her:

Svingtur med baby

Baby med hovedet ned

Baby på ryggen

Planken

Så er det bare med at komme igang 🙂

Vil du læse mere om hvad søde Mette og Sanse Motorik kan tilbyde dig – kan du finde mere info HER. 

HJÆLP MIG

Bloggen deltager pt i en konkurrence – hvor jeg har brug for din stemme 🙂 Så har du 30 sek i overskud vil det varme mit hjerte hvis du vil stemme på mit forslag Jamaica

FIND AFSTEMNINGEN HER (kræver bare et flueben ud for mit forslag)

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det dig der skal vinde?