om at overvinde en af sine værste frygter

Træning med baby – godt for mor og barn

I torsdags startede der en ny serie af trænings øvelser til mor og barn her på www.fitmom.dk. Øvelserne er lavet i samarbejde med Mette fra Sanse Motorik i Børkop og det er Alba og jeg der står “model”. Øvelser er små lette øvelser som nemt kan laves hjemme når man har et ledigt øjeblik og som for det meste styrker både mor og barn – hvilket efter min mening er total win win 🙂

Denne uges øvelse Planken

Planken bliver kaldt vidunderøvelsen – og det er den også. For den har fat i mange muskelgrupper på samme tid. Især muskulaturen omkring maven, ryggen og hofterne og derudover træner du styrke, stabilitet og balance i kroppen. Husk at kroppen skal være en lige linje – dvs. numsen må ikke stritte og ryggen må ikke svaje således maven hænger ned mod gulvet. Hold stilling så lang tid du kan, måske 30 sek. de første gange. Gentag øvelsen 3 gange i træk. I mens ligger baby under dig og nyder dine smil eller omvendt 🙂 . Hvis du er hard core, kan baby ligge på din ryg mens du laver Planken…. God fornøjelse!” .

Du kan allerede nu glæde dig til næste øvelse på torsdag – indtil da kan du forsætte din træning med “planken”

Du finder sidste uges øvelse her:

Baby på ryggen

Vil du læse mere om hvad søde Mette og Sanse Motorik kan tilbyde dig – kan du finde mere info HER. 

Har du sprøgsmål til øvelserne er du altid velkommen til at kontakte mig – eller smutte forbi Sanse Motoriks facebook side og skrive til Mette.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

om at overvinde en af sine værste frygter