Så kommer lillesøster snart..

Træning med baby – baby med hovedet ned

Torsdag er dagen hvor jeg fast oploader en ny trænings øvelse for mor og barn. Øvelserne er lavet i samarbejde med Mette fra Sanse Motorik i Børkop og det er Alba og jeg der står “model”. Øvelser er små lette øvelser som nemt kan laves hjemme når man har et ledigt øjeblik og som for det meste styrker både mor og barn – hvilket efter min mening er total win win 🙂 Jeg kender alt til at mangle inspiration til at komme igang med hjemmetræningen – hvad passer til barnet? Hvad er godt for en selv? Og så er det lige det med tiden – jeg vil forsøge at komme med lette øvelser som “hurtigt” kan laves og som kan laves i fællesskab med mor og barn.

Baby med hovedet ned

Babyer og børn har rigtigt godt af at få hovedet nedad. Det stimulerer den vigtige labyrintsans. De små vil ofte synes det er fuldstændig lige meget om de hænger med hovedet nedad eller ej. Hvis barnet stritter imod eller bliver utryg ved at få hovedet nedad, så start med mindre bevægelser og gradvis bøje længere ned, så barnet til sidst får hovedet helt nedad. Vær obs på barnets signaler. Øvelsen kan laves helt fra start.
Mor skal i denne øvelsen spænde i mavemusklerne og bækkenet når du bøjer forover og retter dig op igen. Lav øvelsen 5 gange i træk og i langsomt og roligt tempo..

Find de tidligere øvelser her:

Baby på ryggen

Planken 

Så er det bare med at komme igang 🙂

Vil du læse mere om hvad søde Mette og Sanse Motorik kan tilbyde dig – kan du finde mere info HER. 

Har du sprøgsmål til øvelserne er du altid velkommen til at kontakte mig – eller smutte forbi Sanse Motoriks facebook side og skrive til Mette.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kommer lillesøster snart..