Vind bogen "Ser jeg tyk ud i den her mave"

Træning med baby

Fra i dag starter der en ny serie af trænings øvelser til mor og barn her på bloggen – hvor du hver torsdag kan finde en ny øvelse. Øvelserne er lavet i samarbejde med Mette fra Sanse Motorik i Børkop og det er Alba og jeg der står “model”. Øvelser er små lette øvelser som nemt kan laves hjemme når man har et ledigt øjeblik og som for det meste styrker både mor og barn – hvilket efter min mening er total win win 🙂

Denne uges øvelse Baby på ryggen

Alba hænger på min ryg men jeg går ned og op i benene. Det er super vigtigt at man er opmærksom på at støtte barnet så det ikke glider ned eller “hænger” i armene. Øvelsen er super god for mine baglår og baller – mens Alba nyder kropskontakten og at det kilder i maven. I takt med at Alba vokser vil vægten selvfølgelig følge med og jeg vil gradvis rykke min træning og min styrke.

Du kan allerede nu glæde dig til næste øvelse på torsdag – indtil da kan du starte din træning med “baby på ryggen”.

Vil du læse mere om hvad søde Mette og Sanse Motorik kan tilbyde dig – kan du finde mere info HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Henriette

    Hvor lille må baby være førend man starter?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind bogen "Ser jeg tyk ud i den her mave"