Re-post Før/efter billeder uden filter

Træning for hele familien

Jeg forsøger så vidt muligt at inddrage hele familien i en aktiv hverdag. Jeg tror på at jo tidligere Alba får det at være aktiv ind i livet – jo mere naturligt bliver det for hende. Når jeg snakker fysisk aktivitet er det jo ikke fordi Alba som sådan skal have sved på panden fordi mor får det – MEN at hoppe, gå, spille bold og andre ting hvor man fysisk bevæger sig skader hende bestemt ikke og så er det sundt. Desuden er hun meget interesseret når jeg trækker træningsmåtten og bolden frem – hvilket gør at jeg inddrage hende i min træning. En af de ting som pt er et kæmpe hit er at hoppe – Alba hopper alle steder hvor hun møder et blødt underlag.

Derfor var det selvfølgelig oplagt at hun skulle have en mini trampolin – hun er dog umulig at fange stående på et billede da vi stadigvæk ikke er helt så stabil ved gyngende underlag. Moren benyttede lejligheden til at lave armbøjninger op at kanten af trampolinen mens Alba hyggede sig med at hoppe. Glæder mig til at min gravidemave igen er væk og at Alba bliver mere stabil benene så vi kan hoppe sammen. Det gælder om at inddrage de små – selvfølgelig i det omfang der passer til dem. Når aktivitet pludselig bliver en del af legen – er det ikke bare noget der skal overstås. Vi hygger os, leger, griner, prøver nye ting – mens vi lærer en masse gennem en aktiv hverdag.

Da mit træningniveau ikke er helt så højt grundet den pt hurtigt voksende gravide mave – holder jeg dagligt kontrol med at jeg får bevæget mig nok. Målet må være som minimum 10.000 skridt og er der en ting jeg stadigvæk kan så er det at gå. Alba elsker når jeg gående henter hende i dagpleje – så vi rigtig kan nyde den friske luft og omgivelserne når vi går hjem. Til at holde øje med min aktivitet har jeg som altid mit Polar Loop aktivitetsmåler – som er den perfekte sladderhank 🙂

Er du aktiv sammen med dine børn?

IMG_2462.JPG

IMG_2464.JPG

IMG_2465.JPG

IMG_2463.JPG

IMG_2466.JPG

Man kan godt blive træt efter aktiv leg med mor 🙂

Trampolinen er købt hos www.abilicaonline.dk og kan bestilles HER

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Re-post Før/efter billeder uden filter