Løbefest i Kolding

Tilbage på arbejdsmarkedet

Mor til 2, den mindste på 7 måneder og tilbage på helt nyt job. 

Puha det er hårdt – MEN hold nu op hvor jeg elsker det. Jeg kæmper, river mine hænder på diverse papkasser, skal lære en helt ny verden at kende – MEN jeg udfordres personligt og kan se og mærke jeg gør en forskel. Er det FEDT??? MEGET og trods jeg savner at hygge med Lia hver formiddag – ja så nyder jeg pigerne endnu mere når jeg kommer hjem. Når jeg kommer hjem fra arbejde bliver tiden brugt med Alba og Lia og altså ikke diverse sociale medier som jeg nok har brugt lidt for meget tid på tidlligere. Det kræver en del at holde bloggen kørerne – og efter jeg er startet på job, har der først været blog tid når pigerne er puttet. Nok også derfor der har været lidt stilhed fra min side, nu begynder jeg heldigvis at finde overskud igen og vil med dette indlæg bare sige, at jeg er her endnu 🙂

Det eneste minus er jeg IKKE har haft tid og overskud til at træne 🙁 Håber jeg får lidt styr på den del i denne uge 🙂

Nu som mor til 2 – tilbage på arbejdsmarkedet 

mig

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbefest i Kolding