om at ændre retning....

Tak

Jeg takker af hele hjertet for de mange hilsner og lykønskninger i forbindelse med min personlige hemmelighed. Har læst dem alle sammen – og er så super glad for jeres kæmpe opbakning og at i har lyst til at følge med – trods bloggen ændre en anelse kurs.

Har været så super svært at holde det hemmeligt for jer – da jeg grundet kvalme og træthed – har måtte sætte mit aktivitets niveau lidt ned. Dog er jeg IGEN ved at finde min energi frem og jeg nyder jeg nu kan dele forløbet med jer.

Endnu engang TAK for jeres opbakning, de mange beskeder, personlige hilsner og alle de nye der har lyst til at følge med.

20140806-075224-28344393.jpg

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

3 kommentarer

 • henriette

  Man bliver jo helt glad af at læse din blog 🙂 Mange gange tillykke med endnu et mirakel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mørck

  1000 gange tillykke!!! Jeg har stor glæde af at følge din blog, både fordi jeg selv kæmper for at komme tilbage i form og styrke efter min søns fødsel, men også jeg kan spejle mig i jeres kamp ud af barnløshed. Vi ventede på adoptivbarn indtil jeg en meget tidlig morgen i august sidste år pludselig stod med en gammel test som var positiv. Lige som dig, stod glæde, frygt, uvished og 1000 andre tanker i kø. Men alt gik godt og vores søn er 4 måneder, sund og rask.

  Jeg håber din nuværende graviditet går med færre bekymringer og uden fysiske skavanker der holder dig fra den motion du bedst kan lide:-)

  Hurra for mirakler!! Og tillykke endnu engang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor er det da fantastisk – STORT TILLYKKE! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

om at ændre retning....