Slut med dårlige undskyldninger

Stilhed…

Jeg er her skam endnu – MEN som de fleste kvinder, der bliver MOR, forsøger jeg pt at finde balance mellem jobbet, familien og mig selv. Jeg savner dog helt vild bloggen og nyder alle de mails jeg løbende får fra jer. Jeg er i live og jeg har det godt OG jeg begynder IGEN at have overskud til andet end arbejde.

Kunsten er at få det hele til at hænge sammen – for hold nu op hvor ville jeg ønske der var flere timer i døgnet. Flere timer sammen med mine børn, flere timer til bloggen og flere timer til alt det praktiske. Dagene flyver nemlig afsted og består også i mit tilfælde af bleskift, rengøring, tøj vask, veninder, famile og alt andet der hører til i en småbørns familie i år 2016.

SÅ mit liv er ikke mere lyserødt end alle andres – jeg kæmper med de samme hverdags udfordringer som jer der læser med. Jeg vil dog gerne være bedre til også at skabe tid til bloggen her. Så blot et hej fra mig – og et snart på gensyn 🙂

I løbet af weekenden vil jeg komme med en opdatering på vægttab, træning og min kostplan.

DSC_0705

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med dårlige undskyldninger