Når tingene ikke går helt som planlagt...

Sponsoreret video – ÅRETS JULEKALENDER

Wiiiii så sker det – fra i morgen kan du følge med i Star Tour´s store julekalender; Familien Andersen i Paradis – hvor der den næste periode kan vindes fede præmier for over 75.000 kr. Hvem kunne ikke tænke sig masser af sol, sommer og og ferie med Star Tour i december? Med familien Andersen har du dagligt mulighed at vinde en masse præmier og du kan tilmelde dig en opdatering pr. mail så du ikke går glip af et eneste afsnit. Hvis du nu som jeg skal holde jul i kolde Danmark – så er det da en fornøjelse at være i selskab med familien Andersen hele december – som uden tvivl nok skal bringe varme, latter og smil i stuerne den næste periode. En julekalender forbundet med fede præmier, sol, sommer og masser humor må da være at fortrække for de fleste.

Ferie er desværre langt ude i fremtiden for mig med endnu en familie forøgelse – men så snart lillesøster er stor nok til at rejse på ferie skal vi simpelthen afsted. Med to graviditeter indenfor kort tid og en krop der ikke spiller max, ja så er det begrænset hvor meget ferie jeg har holdt. Nyder at skulle holde jul herhjemme, er i min verden super hyggeligt med julemusik, julekalender, jule lys når mørket sænker sig og glæden ved at hygge med familie og venner. MEN når det så er sagt kunne jeg rigtig godt bruge at rejse syd på til marts/april hvor jeg rigtig kan slappe af og nyde min lille familie – som til den tid pludselig består af 4 personer. Jeg vil glæde mig til at hoppe om bord på flyet (bortset fra jeg er bange for at flyve), nyde at forlade lille Danmark for en stund og nyde en rigtig børnevenlig ferie med plads til os alle sammen. Måske skulle man ønske sig en rejse i julegave – så man bare kunne drømme sig langt væk når vinteren herhjemme bliver liiiidt for kold.

I mellemtiden er jeg max klar til at se julekalender med Familien Andersen som starter allerede i morgen og med mulighed for at vinde en masse fede gaver HVER DAG. Måske det er dig, dig, dig eller dig der er den heldige der vinder. Hvis jeg var den heldige der vandt 30.000 kr på et rejse gavekort – er det lige før at jeg ville bede lillesøster om at kommer lidt før så jeg kunne tage på ferie i januar 🙂

Sponsoreret af Star Tour

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tingene ikke går helt som planlagt...