Slut fred med dig selv

Spinat vafler

image image imageJeg nyder det ekstra overskud jeg har fået, efter jeg er begyndt at fylde det rigtige “brændstof” på min krop. Sundhed er blevet en vigtig del af min hverdag og jeg nyder at hoppe i køkkenet og prøve nye opskrifter. Nye opskrifter der gør det nemt for mig at klare hverdagen, madpakken og når vi er på tur. I dag kastede jeg mig ud i spinat vafler – som blev overraskende gode – og i skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften.

Find andre opskrifter og inspiration her:

Min kostplan

Spinat pandekager

Valnøddebrød 

Spinat vafler

4 stk

2 æg

2 dl mælk

1 dl hvid hvedemel (bemærk det er grov mel – find det her)

50 gram skinke i strimler

50 gram hakket spinat

1/2 løg

Krydderier efter dit ønske

Pisk det hele sammen, mens jeg laver dejen tænder jeg for vaffeljernet. Jeg pensler jernet med lidt olie inden jeg går igang. Hæld lidt dej på vaffeljernet – og så er det ellers igang. Bag dem længe, så de slipper jernet og så er der eller serveret. Jeg servere dem med spinat, feta, rød peber og chili sauce – men kun fantasien sætter grænser.

Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut fred med dig selv