Spinat boller

Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m.m. For det meste bager jeg selv – og det er altid grovbrød jeg bager. For at jeg har lidt at vælge mellem laver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske. Skal opbevares i køleskabet når der er bagt og er perfekte til mellemmåltider – eller som en del af min frokost. Har du allerede set min kostplan – KAN DU FINDE DEN HER.
Mad boller med skinke
Det skal du bruge:
25 gram gær
3 dl lunket vand
1 spsk olie
200 gram hytteost
100 gram skinke i strimler (kunne også være kylling, oksekød)
75 gram rød peber frugt skåret i små stykker
150 frisk hakket spinat
Lidt salt
1 dl havregryn
Ca 500-550 hvidhvedemel (bemærk det er grov mel)
(grøntsagerne skifter jeg løbende ud – næsten alt fyld kan tilsættes dejen).
Rør gæren ud i den lunken vand – tilsæt de øvrige ting. Ælt dejen den er blød og lækker – og stil den til hævning i ca 1 time. Form derefter dejen til 20 boller eller ringe, pensel dem med lidt mælk og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.
Vupti de lækreste boller 🙂
Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk
Ingen kommentarer endnu