Tid til at være sund?

Slut fred med dig selv

image

Når “omgivelserne” nærmeste undskyldende kigger på mig – mens de tager kage for anden gang med beskeden om det KUN er i dag. Jeg oplever tit at folk jeg møder bliver en undskyldning overfor dem selv (og mig), når det handler om usunde ting og jeg er i nærheden. MEN hemmeligheden er, at jeg faktisk er ligeglad med hvad andre indtager af mad. Jeg tænker ikke længere over hvis folk nyder slik, kage eller andet når jeg er i nærheden og kunne ALDRIG drømme om at dømme folk ud fra det de spiser.

Der skal nemlig være plads til det hele, KUNSTEN er bare at nyde det mens man er i det – frem for at undskylde den søde tand. Selv om mit fokus er på sundhed og mig selv, kan jeg uden problem tale om mange andre ting. Sunde vaner er blevet en del af min hverdag og vil gerne dele min erfaring hvis folk spørger ind til forløbet. MEN jeg er ikke sat på en “hemmelig” mission” om at holde øje med alle andre, hvad de spiser og hvor meget de træner. Jeg tror på at motivation findes i en selv – og MOTIVATIONEN er størst hvis man selv finder den frem (og IKKE fordi nogle forventer det af en eller at man SKAL). Da jeg ændrede mig fokus, sluttede jeg netop fred med “mini Charlotte” der altid sad på min skulder og fortalte mig hvad jeg SKULLE. Hun fortalte mig hvad andre FORVENTEDE og slog mig dagligt i hovedet, når jeg igen var røget tilbage i de usunde vaner, havde sprunget morgenmaden over og IKKE var kommet afsted til træning. Nogle gange havde jeg super mange ideer til hvordan jeg dagen efter ville sætte fokus på min kost – og når dagen så kom “ødelagde” jeg det allerede fra det første måltid. Når først jeg havde fejlet, følte jeg mig som en fiasko og gav op med det samme. Sådan gik mine dage og med konstant slag i hovedet, fiasko i stribevis – var det svært at rejse sig igen. Jeg havde svært ved at finde motivation – og jeg var IKKE klar til at gøre noget godt for mig selv.

Jeg tog en beslutning, jeg bad omverden om hjælp og fra den 13 juni var jeg tilbage på rette kurs (find min kostplan her). For første gang nogensiden uden et MÅL om et vægttab – men et ØNSKE om sundhed, sunde vaner og drømmen om at være det bedste forbillede for mine børn. Jeg har dage hvor jeg nyder en is eller som igår drikker lidt i forbindelse med festen jeg var til. MEN kunsten er at vende tilbage på sporet så hurtigt som muligt. Mit fokus er ændret til at jeg VIL frem for at jeg SKAL – jeg oplever ikke længere nederlag og jeg er ikke hård ved mig selv. Jeg kan leve længe på en enkelt bemærkning om at jeg har tabt mig – og nyder at hoppe i noget at mit gamle tøj.

Du skaber selv din HISTORIE – hvordan vil du leve dit liv?

Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til at være sund?