Kostplan, væske, træning & rabatkode

Slank eller stærk?!?

Her gik jeg og troede jeg i det mindste var stærk – nu hvor jeg ikke er tilbage i super form endnu. Jeg må dog erkende jeg ikke er STÆRK og at der er masser at arbejde med. Jeg er pt igang med et Training For Warriors forløb (TFW), hvor jeg hele tiden har tænkt, at jeg måske ikke er i så god form som de andre – MEN jeg er i hvertfald stærk. MEN skal lige love for jeg har fået min sag for, pludselig kan jeg godt mærke det kun er 4 måneder siden at mine mave muskler blev rykket fra hinanden. MEN jeg kæmper.

Det handler i det her tilfælde ikke om at være den bedste (selv om jeg gerne ville) – MEN om at gøre det så godt man kan HVER GANG. Jeg synes det er super fedt at tage udfordringen op, specielt fordi jeg normalt plejer at vælge det træning fra hvor jeg ikke har kontrol (og hvor jeg ikke kan gøre det lige så godt som de andre). MEN man bliver jo ikke mester til noget hvis ikke man øver, så det er bare afsted med mig til TFW de næste 5 uger – så jeg netop kan blive STÆRK.

For mig handler det nemlig ikke så meget om at blive slank, men mere om at blive tilfreds med mig selv. Leve sundt, give min krop det den har brug for og at udfordre mig selv. EN af de største udfordringer er netop at smide kontrollen og kaste mig ud i de øvelser jeg ikke kan finde ud af. For ja jeg er skarp på en spinningscykel – men der er mange andre ting jeg også kan blive dygtig til – HVIS jeg vel og mærke lærer mig selv, at det handler ikke om at blive først færdig – men om at lave øvelsen så rigtigt som muligt og gøre det så godt som man kan.

Manden min driller mig herhjemme med at jeg er en kriger og er faktisk der hvor jeg er på vej hen. Ikke at jeg skal ud at kæmpe med nogle – men at jeg skal finde min indre kriger frem, lære og gøre øvelserne så godt jeg kan.

Jeg er top motiveret og klar til kamp 🙂

Glæder mig til at hoppe på vægten på torsdag og se hvordan den sidste uge er gået.

20140707-085235-31955233.jpg

Billedet er fra efter fødslen af Alba

Læs mine tidligere indlæg her:

Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Nu som instruktør

Jeg kan det hele..

Jeg er dygtig…

Training For Warriors

Jeg har en last

Rabatkode

Få 20% rabat hos fitnesspigen.dk med rabatkoden “fitmom” – på shoppen finder du det lækreste træningstøj fra 2xu, træningssko fra Skechers og Quest protein bars (gælder også i forvejen nedsatte varer).

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kostplan, væske, træning & rabatkode