Arhhh hvad skal lillesøster hedde?

Pusletasken – hvad skal der i?

(null)I takt med jeg nærmere mig terminsdatoen og tingene pt ikke går så hurtigt herhjemme, efter min indlæggelse i sidste uge. Ja så er jeg lidt stolt af at jeg har fået pakket lillesøsters taske til sygehuset. Spørgsmålet er bare hvad man skal have med? Der findes en masse lister rundt omkring hvad tasken skal indeholde – sidst havde jeg alt for meget med af nogle ting og manglede nogle andre ting. Så nu får i min liste hvad der er pakket i tasken – bemærk at jeg skal have kejsersnit og da der sidst var problemer med med mig (så vi ikke måtte komme hjem) – ja så er der pakket lidt ekstra, hvis de beholder os i 5 dage som sidst. Jeg håber selvfølgelig alt er som det skal være og de slipper os fri så snart lillesøster er klar.

Pusletasken fra Ida Ising:

Bleer (selv om de nogle steder er gratis, kan jeg godt lide selv at have nogle med)

5-6 Stofbleer (dels til at pusle på)

3 bodyer i størrelse 50/56

2 par bukser 50/56

2 natdragte størrelse 50 (synes de er store i størrelsen)

1 Marmar heldragt købt hos gladerollinger.dk

5 par strømper

Den fineste lille vest minimalisma købt hos gladerollinger.dk

Sutteklud med pingvin (købt hos ollifant.dk)

Hjemmestrikket jakke og hue fra bcare.dk til hjemturen

Hjemmestrikket futter fra Babyshop 

2 mini sutter

1 hjemmestrikket sprutte lavet af dygtige Anita

Desinfektionsgel

Baby dyne

Autostol

Ammebrikker – da jeg grundet brystredution havde problemer med amningen sidst

Mangler stadigvæk min taske som skal bestå af tøj til mig selv, pleje produkter, en bog og kamera. Kom endelig med inputs hvis jeg har glemt noget <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Natasha

    Ved ikke om det/der er noget du har “glemt”. Men husk for guds skyld batterier til kameraet, hvis den bruger dette. Ellers så husk at oplad den, hvis det er sådan et batteri den bruger. Ville være så ærgerligt at stå med et kamera der ikke fungere. Og så mobil oplader. Ammeindlæg (måske det giver sig selv)
    Held og lykke med det forestående kejsersnit. Elsker at læse dine indlæg, hvor du ikke ligger skjul på der også kan være bekymringer..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arhhh hvad skal lillesøster hedde?