Sidste chance!! Vinderen findes i dag!!!

Polar Loop – min personlige sladrehank..

Hvor artiv er du endelig i løbet af en dag?Jeg er som tidligere beskrevet pt i gang med at teste et af de nye aktivitetsmåler fra Polar og synes jeg vil komme med en lille opdatering. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde tænkt inden jeg startede med armbåndet – men hold nu fast en øjeåbner. Jeg vil selv sige at jeg til hverdag er super aktiv – alligvel overrasker det mig hvor lang tid jeg faktisk bruge på f.eks. at sidde ned. Det er sjovt at følge med i mit aktivitetsniveau i løbet af dagen – og jeg vil faktisk betragte min nye ven som min personlige sladrehank.

For præcis som når vi går på kur og ikke forstår de manglende resultater – så glemmer man hurtig at der f.eks. lige røg en chokolade bar ned. Loop hjælper mig med at holde styr på min dag og alt det som jeg normalt ikke har fokus på. Jeg jagter dagen lang målet om at nå mit aktivitets mål og gå mine 1000 skridt – til trods for jeg dagligt er en del aktiv formår  armbåndet at motivere mig, så jeg har lyst til at give den endnu mere GAS. Jeg finder armbåndet super spændende for dem som har brug for lidt hjælp til at komme afsted til træning, super god til dem der “glemmer” de indtager en chokolade bar i løbet af dagen og super god til dem som ikke forstår deres manglende resultater i kampen med f.eks. vægten. Jeg vil i løbet af de næste par uger lave en anmeldelse af produktet når jeg har prøvet det i længere tid. MEN min STATUS på nuværende tidpunkt er at jeg på nuværende tidspunkt er MEGET positivt overrasket.

20140516-071825.jpg

Hvor artiv TROR du – du er i løbet af en dag?

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

 

4 kommentarer

 • Gine

  Sikkert ikke nok…:-)
  Bruger du også pulsmåleren til? Overvejer meget om jeg skal købe en

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • For mig virker det i hvertfald rigtig godt – der går jo helt konkurrence i at få “overstået” mine 10.000 skridt og nå mit aktivitets niveau 😉 Ja jeg bruger pulsmåler til – har et der kan bruges til alt med bluetooth – og det virker super fint til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gita

  Hej
  Kommer der snart en by Update på polar loop? 🙂 jeg overvejer at investere i et til lidt motivation på barslen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gita

   Skulle gerne have mit indlæg klar i løbet af næste uge 😉

   Dejlig søndag til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance!! Vinderen findes i dag!!!