Dårlig mor fordi jeg ikke kan løfte mit barn....

Overskud der vender tilbage..

Jeg skal være ærlig at indrømme at siden lillesøster kom til verden for 2 uger siden, har der ikke været meget overskud og energi til andet end at få mig selv på højkant og til at være mor til 2. Det har kostet en del tåre og min tanke har været at det klarer jeg ALDRIG – MEN her 2 uger efter det planlagte kejsersnit er overskuddet vendt tilbage. Det var som sådan ikke det at være mor til 2 der slog mig ud af kurs – men mere hele forløbet. Jeg har haft behov for at trække mig tibage og finde min plads som mor – samtidig med at jeg skulle passe på mig selv.

Der var en meget dygtig sygeplejerske på Kolding sygehus der sagde til mig at jeg skulle holde op med at være så hård ved mig selv – AT JEG FATISK KLARER DET HELE SUPER GODT <3

Jeg har tænkt tanken HVORDAN kan alle andre overskue at blive mor til 2 – når jeg ikke kunne klare det. Bare tanken om flere børn eller når andre joker med at vi gravide igen om et år – har fået tårerne til at trille. Jeg havde fået nok – nok af at være gravid, nok af smerter og nok at at kæmpe. MÅSKE en naturlig reaktion når man de sidste 24 måneder har tilbragt de sidste 18 måneder som gravid. Jeg elsker mine 2 små mirakler og de 18 måneder er det hele værd – MEN tror det er meget sundt at jeg nu er færdig som “babymaskine”. De sidste 18 måneder har sat sit spor på mig og må indrømme jeg efter fødslen af lillesøster nåede at tænke – DET ER BARE LØGN. Alt hvad jeg har kæmpet for siden fødslen af Alba var i forfald – maven var stadigvæk kæmpe stor og der var langt til den super form jeg drømmer om. Her 2 uger efter er maven stille og rolig ved at trække sig tilbage, jeg har valgt ikke at hoppe på vægten før om 2 uger og er nu gået igang med sund kost og motion (i form af at gå). For selvfølgelig kommer jeg i super form igen – MÅSKE ikke lige dagen efter jeg har født 🙂

Jeg har lært af de sidste 14 dage at give slip, nogle ting er vigtige andre ting betyder ingenting. Lidt rod skader ikke og jeg kan ikke være over det hele – hele tiden. Det der betyder mest for mig er mine børn og jeg nyder hvert et øjeblik med dem. Jeg nyder at være mor til 2, nyder at se Alba vise interesse og nusse lillesøster – jeg nyder at tilbringe tiden sammen med familien og nyder øjeblikket som ALDRIG kommer igen.

Så JA det har været en hård periode, nu er overskuddet og MIG tilbage. Glæd jer til endnu flere indlæg, endnu mere MIG og min kamp om at komme i form efter fødslen.

Tak fordi I læste med

// Charlotte

(null)

(null)

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

 • henriette

  Hvor er du en sej kvinde og ikke mindst MOR! Sidder selv med 35 kg ekstra siden min graviditet og havde en hård følelsesmæssig periode efter 1 barn, og det er ikke nemt eller rart, at indrømme over for andre eller sig selv, at man føler man ikke kan magte opgaven med enorme mængder overskud – som man selv havde forestillet sig det.
  Tak for at du gør det og held og lykke med din rejse tilbage til en super form 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej!
  Skriver normalt aldrig på blogindlæg men da jeg læste din overskrift – måtte jeg læse og skrive! Blev mor til nr 2 prinsesse for en lille uge siden og hvor har det været hårdt at finde overskud til andet end baby, storesøster og mig. Har en kæreste der har hjulpet så meget.
  Og alligevel er der trillet mange tårer ned af kinderne! Dejligt at læse at der kommer overskud på energi kontoen igen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig mor fordi jeg ikke kan løfte mit barn....