Opskrifter; Skinkehorn, spinatpandekager m.m.

Januar er for alvor skudt i gang og jeg har lovet flere af jer, løbende at dele billeder af det mad jeg dagligt indtager. Flere har spurgt på opskriften på mine skinkehorn (eller hvad slags kød der passer dig, jeg bruger hamburgerryg i mine), så her kommer den.
Du skal bruge;
Skinkehorn (24 stk)
2 dl lunt vand
1/2 dl hytteost
25 gram gær
lidt salt
400 gram grov mel
100 gram hvid hvedemel (grov)
lidt olie
Fyld
12 skriver skinke/hamburgerryg (der skal 1/2 skive i hver)
12 skiver ost (der skal en 1/2 skive i hver)
Kan evt. krydders med lidt krydderi efter eget valg
Sådan gør du:
Gæren opløses i vandet og du tilfører derefter de resterende ingredienser, dejen ældes sammen og stilles til hævning i ca. 1 time. Del dejen i 4 stykker og rul hver stykke ud i en cirkel. Cirklen deles i 6 trekanter, kødet og osten lægges på – og hornet rulles sammen. Stilles til efter hævning i ca. 15 minutter.
Bages ved 180 grader i ca. 15 minutter, kan med fordel fryses – så du altid har et sundere alternativ i nærheden.
Velbekomme 🙂
Find også mine andre opskrifter her:
Ingen kommentarer endnu