Nyfødt billeder

Om at se muligheder…

…. Frem for begrænsninger….

Jeg møder ofte bemærkninger om hvordan jeg får tid til træning, tid til at sætte mig selv i fokus og hvordan jeg gør det når jeg skal have børnene med. Nogle gange kan jeg godt få tanken at jeg bliver overvåget og at folk bare venter på at jeg træder forkert. Faktum er bare at jeg er præcis som alle andre, jeg har også et travlt familie liv der skal passes, jeg mangler også til tider energi og nogle gange møder jeg også en masse modgang.

Jeg er så evigt taknemmelig for alle jer dejlige mennesker der løbende følger med her på bloggen, facebook og instagram – det er blandt andet jeres skyld at jeg i forbindelse med mit vægttab kan holde motivationen. MEN når man vælger at dele sine oplevelser, medgang, modgang og alt andet – ja så modtager jeg løbende positive mails/beskeder – og DESVÆRRE også det modsatte. Hvilket gør at jeg nogle gang har behov for at råbe lidt højt, jeg er ikke et super menneske, jeg får ikke flere timer i døgnet fordi jeg blogger og nogle gange fejler jeg også.

MEN MEN MEN jeg har taget en beslutning – jeg VÆLGER at jeg vil i form igen og jeg VÆLGER at det kan man godt selv om man er MOR til 2 små dejlige piger. Til gengæld bruger jeg ikke meget tid foran fjernsynet, jeg går ikke ret meget på cafe og jeg vælger til tider at stå meget tidligt op så jeg kan nå det hele. Når jeg træner med og uden børn lider mine børn aldrig nogle last – har jeg dem ikke med, er de altid hjemme ved deres elsket far.  Er jeg ude at løbe har jeg f.eks. kun Alba med – fordi Lia ikke er stor nok til at sidde i vores løbevogn. Er jeg ude at svømme som jeg var igår har jeg først svømmet med Lia, derefter har hun fået tøj på og fået noget at spise. Da Lia sov satte jeg hende i autostolen og stillede hende ved siden af banen jeg skulle svømme. Lia sov og mor fik trænet mens jeg havde hende med. Når jeg træner i træningscenteret i dagtimerne har jeg Lia med på en dyne og gør det altid så det passer med hun skal sove. Om mine børn sover mere end andres ved jeg ikke – MEN jeg prioriterer at være sammen med pigerne når de er vågne og træne mens de sover.

Man kan hvad man vil og jeg VÆLGER at få trænet i løbet af dagen sammen med Lia – jeg VÆLGER at jeg vil i form så jeg kan være den bedste udgave af mig selv. Når jeg er GLAD er jeg den bedste MOR for mine to små prinsesser.

Tak fordi du læste med

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyfødt billeder