Fik du læst artiklerne i Alt for damerne?

Om at nå sine drømme (KONKURRENCE)

Vil du vinde for 500 kr Rexona produkter?

Er det okay at NØJES? Ikke i min verden – jeg synes det er super vigtigt at man kan sætte sig nogle mål og gerne at man når dem. Spørgsmålet er om mål og drømme er det samme? Kan man drømme om mere når men drømmer og er man lidt mere realistisk når det handler om mål i livet? For mig er drømme og mål det samme og i min dagligdag bliver det drivekraften i mit liv. Jeg elsker at have noget at løbe efter, nogle mål  med livet og nogle forventninger til mig selv.

Men hvad drømmer du om? Hvad er drivkraften i dit liv og gør du noget ved det? Nu kan du vinde muligheden for at realisere din drøm – Rexona har lige sat en landsdækkende kampagne igang så du har muligheden for at udleve din drøm (hvis du vinder). For at deltage skal du gå ind på følgende side: www.domore.rexona.dk – tryk på linket og så er du allerede godt på vej til at deltage i konkurrencen. Du kan desuden kan du på www.domore.rexona.dk teste, om du er en DO’er. Det vil sige en person, som har drivfaktor og som kan omsætte sine drømme til handling.

KONKURRENCE HOS WWW.FITMOM.DK 

IMG_1216.JPG

Vil du vinde for 500 kr Rexona produkter?

I forbindelse med at Rexona ønsker at hjælpe os med at sætte fokus på os selv og vores mål – har jeg fået lov at lave en konkurrence til jer. Du finder konkurrencen på bloggens Facebook og bloggens Instagram profil @fitmom.dk.

For at deltage på INSTAGRAM skal du:

Re-post mit billede

Hash tag #domorerexonadk #vindmedfitmomdk

Tag billedet @fitmom.dk 

Skriv hvad dine drivfaktor er

For at deltage på bloggens FACEBOOK  side skal du:

Like indlægget ” om at nå sine drømme”

Skrive hvad der driver DIG

Følge bloggen på facebook

Du må meget gerne dele indlægget

Vinderne findes lørdag den 13 september 2014 og kontaktes direkte – skal du vinde?

Rexona skrive følgende om deres antiperspirante deodorant:

Sved, drømme og MotionSenseTM

Skulle de danske forbrugere få fugtige armhuler af at realisere deres drømme, har Rexona en række effektive antiperspiranter til de mandlige og kvindelige DO’ers, som indeholder brandets mest avancerede teknologi nogensinde – MotionSenseTM-teknologi, der giver ekstra friskhed, når man bevæger sig. Det betyder, at jo mere man bevæger sig, jo bedre er man beskyttet. Således kan Rexona også beskytte mod ubehagelig svedlugt, når du lever livet fuldt ud. Så find din indre drivfaktor og omsæt dine drømme til handling.

Antiperspiranter med MotionSenseTM

Følgende fire antiperspirant-serier til kvinder indeholder MotionSenseTM: Rexona Biorythm, Rexona Aloe Vera, Rexona Shower Fresh og Rexona Pure with Natural Mineral. Serierne findes både som spray og roll- on. Vejledende udsalgspris er 35,95 kr.

Derudover omfatter Rexona-sortimentet fire antiperspirant-sprays med MotionSenseTM til mænd: Rexona Men Cobalt, Rexona Men Lotus F1 Team, Rexona Men Sport Defence og Rexona Men Xtra Cool. Vejledende udsalgspris er 35,95 kr.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fik du læst artiklerne i Alt for damerne?