Vægttab & Skinkeboller

Om at dele sit vægttab i avisen31 kg lettere, glad i maven og en stor tilfredshed, er at finde i kroppen hos mig. Jeg smiler når jeg via mine før og efter billeder – ser hvor meget 31 kg – gør ved mit spejlbillede. MEN jeg smiler endnu mere – over den process der er sket inde i mig. Nok er jeg blevet meget mindre – men der er den indre ro og glæde, der har flyttet mig og flyttet mit fokus. Jeg fandt mig selv – trods livet har været hård ved mig. Jeg fandt mig selv – trods skilsmisse, styrt på cyklen, stress, jobskifte m.m.  Jeg lyttede til mig, lyttede til min krop, fandt min retning og er GLAD helt ned i maven.

Hedensted avis har skrevet en artikel om min rejse – og du kan læse med her:

Indre ro har gjort Charlotte 31 kg lettere

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab & Skinkeboller