Jeg har taget en beslutning - Og første uge er allerede klaret...

Om at ændre fokus og finde motivation…

IMG_9723.JPG

Motivation er en sjov størrelse – for hvad er det i grunden? Jeg gik og troede, jeg havde masser af motivation i mig. Jeg har dog den sidst periode ledt længe efter den og min overbevisning har været, at den pludselig ville dukke op – og mit vægttab så ville gå “stærkt”.  Jeg er startet med sund kost stort set hver mandag – siden min krise, hvor jeg stoppede på mit tidligere job (læs med her). MEN hvergang er jeg i løbet af ugen faldet i en pose bland selv slik, kage eller hvad der ellers lige kom forbi. Jeg har slået mig selv i hovedet over jeg så let gav efter – og jeg har hver gang haft svære ved at rejse mig igen.

MEN nu ved jeg bedre, jeg forbinder motivation med lysten til at gøre noget for sig selv, vilje og evnen til at sige NEJ TAK. For mit vedkommende startede min nye livsstil den 13 juni og siden har jeg ikke set mig tilbage. Spørgsmålet er HVORFOR var motivationen så længe om at vende tilbage? HVORFOR kunne jeg ikke selv sparke mig igang tidligere? Jeg tror svaret er, at jeg simpelthen ikke var klar – det tog virkelig hårdt på mig at forlade jobbet i Kiwi og har nok på mange punkter set det som et nederlag. Når jeg er trist har jeg tilbøjelighed til at “trøstespise” og jeg har denne gang ikke kunne stoppe igen. Heller ikke selv om jeg igen er glad, smilende og elsker at gå på arbejde.

Jeg tror simpelthen jeg er blevet slugt er hverdagens monster – og jeg har gemt mig under at jeg er småbørnsmor med MINUS tid i hverdagen (og så er det vel okay at trøstespise lidt). MED andre ord har jeg ikke sat mig selv på TO DO listen og jeg er kommet længere og længere væk fra den Charlotte jeg en gang var. Jeg har i en lang periode GLEMT at gøre noget godt for mig selv – kan f.eks. ikke huske hvornår jeg sidst har købt noget lækket tøj til mig selv. Til gengæld har jeg været super god til at forkæle mine børn, min mand og hvem jeg ellers møder på min vej.

MEN hvem husker MIG – det gør JEG NU…

Motivationen er i top, ikke fordi den pludselig er kommet. MEN fordi jeg tror at god karma avler god karma. I forbindelse med jeg har ændret min kost – hvor jeg allerede nu kan se og mærke jeg har det bedre. Får jeg mere og mere lyst til at gøre noget godt for mig selv, lyst til at løbe, lyst til at træne og lyst til at leve sundt.

MED andre ord – føler jeg ikke jeg er på en kur hvor MOTIVATION er vigtigt. MEN derimod har jeg lavet ændringer i min måde at leve på. Små ting som jeg kan gøre resten af livet, små ting som dag for dag gør mig sundere og sundere OG som bonus gevinst hjælper mig ned i vægt. Jeg har ændret mit fokus til jeg ikke SKAL tabe mig – men at jeg VIL leve sundt. Viljen har jeg i mig og størst er ønsket om at give Alba og Lia gode spisevaner med i deres opdragelse.

Jeg håber du har lyst til at følge mine kamp her på bloggen, på IG og på bloggens facebook side 🙂

Tak fordi du læste med…

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

 • anna

  Motivationen for mig skyldes sjældent ydre omstændigheder, hvis alt er nogenlunde normalt på job og familiefronten. Det er som om det er noget mere biologisk at kroppen og sindet skal begge være klar på en måde. Jeg kender din kamp og ved hvor svært det er selv er jeg lige igang med 4. måned og det går super: jeg kan passe alt mit lækre tøj og får komplimenter/blikke sjovt nok ønsker jeg det helst ikke da jeg jo er den samme anna uanset vægt men de mener det sikkert kun godt. men når du kommer længere i forløbet og det ved du sikkert går det som en leg-bare hold ud :). Jeg håber sådan for dig at du når der hvor du vil være. mange hilsener herfra og glæder mig til at følge dig i denne del også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna

   Tak for din besked og stor tillykke med dit forløb. Er super glad for du har lyst til at følge med og glæder mig til at dele min rejse med dig.

   Super dejlig aften til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har taget en beslutning - Og første uge er allerede klaret...