Løb for begynder - skal du være med?

Nyfødt billeder

Jeg havde for nogle uger siden fornøjelsen af at besøge fotograf Fie Vandborg som skulle tage nyfødt billeder af vores smukke lillesøster. Har aldrig de helt store forventninger når det gælder billeder af mine børn da man ikke altid kan forvente at små børn er samarbejdsvillig. Selv om jeg havde givet Lia godt med mad hjemmefra og hun burde være træt, ja så var hun pludselig frisk da Fie havde havde ordnet baggrunden til billederne. En meget rolig og dygtig fotograf gav sig tid til Lia og hendes behov og stille og roligt fik Fie lillesøster til at sove. En meget tryg og rolig mor kunne derefter følge med i hvordan Fie tryllede med opstillingerne og fotografering af vores smukke lillesøster. Fie fik frie hænder til opstillingen da hendes erfaring uden tvivl ville resultere i de bedste og smukkeste billeder.

Lokalerne var lidt rodet og fyldt med diverse rekvisitter da Fie få dage forinden var flyttet i nye lokaler. Trods det lidt uoverskuelige rum bevarede Fie roen og lavede de smukkeste omgivelse og opsætninger for Lia og jeg. Glæder mig til jeg i fremtiden forhåbentlig kan kigge forbi studiet i Fredericia igen og se hvordan Fie har fået indrettet butikken.

Alt i alt en dejlig oplevelse og jeg beunder virkelig Fies tålmodighed, det kan godt være en smule stressende for os forældre når barnet f.eks. ikke vil sove mens der tages billeder men Fie var helt rolig. Resultatet blev de smukkeste billeder som i selvfølgelig ikke skal snydes for, jeg er en stolt mor <3 og er bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt Fie. Kender du ikke allerede Fie Vandborg kan du finde hendes hjemmeside HER. 

Fie_vandborg_newborn_fotografering-

Fie_vandborg_newborn_fotografering--2

Fie_vandborg_newborn_fotografering--6Fie_vandborg_newborn_fotografering--13Fie_vandborg_newborn_fotografering--7 Fie_vandborg_newborn_fotografering--9 Fie_vandborg_newborn_fotografering--10 Fie_vandborg_newborn_fotografering--11 Fie_vandborg_newborn_fotografering--17

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb for begynder - skal du være med?