How to på do Bountykugler - MUMS

#NYDDETGODE

Hvordan starter din dag bedst? Jeg kan ikke undgå at blive påvirket af Arlas nye reklame “nyd det gode”. 

Rekalmen får et smil frem på mine læber og er vild med at det er hverdags billeder, som kunne komme fra mit eller dit hjem. Er vild med budskabet, de glade billeder – hvilket gør mig glad helt ned i maven og klar til endnu en dejlig dag. Skynd dig forbi klippet, få et smil på læben og nyd de dejlige billeder;

#NYDDETGODE

Personligt har jeg, efter en længere periode – hvor jeg IKKE har kunne nyde morgen med min lille familie (grundet mit nye/gamle job) – fundet ud af hvor stor betydningen morgen hygge har hjemme. Jeg ELSKER at stå tidligt op, få det bedste ud af dagen, liste ind og vække pigerne, nyde mine børn, klæde dem på til en dejlig dag og bare være mor med plads til morgenbord, hygge og tegnefilm. Vi starter alle sammen dagen forskelligt og når alle de praktiske ting er klaret herhjemme, nyder specielt Alba en tur på sofaen med en bog, tegnefilm eller lidt hygge med mig – inden hverdagen kalder i form af job eller dagpleje. Jeg sætter pris på, at sige GODMORGEN til pigerne og ved efter de sidste 3 måneder hvad det vil sige at springe den del over morgen. At smutte afsted på fra huset, mens resten af familien sov og kun se dem kort sidst på dagen – er bestemt ikke LYKKE for mig. OG er heller ikke sådan jeg ønsker at leve mit familie liv, har nydt at være mor og har morgen hygget med pigerne hele julen <3 (og det har jeg planer om at blive ved med).

Hvordan starter din morgen bedst?

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to på do Bountykugler - MUMS