5 ting jeg har med når jeg løber...

Ny personlig udfordring

Jeg har indgået et væddemål – jeg motiveres bedst af press og konkurrence – hvilket gør jeg ALTID er frisk på en udfordring. Jeg elsker sommer og sol – IS og alt hvad der ellers hører med. MEN HVORFOR er det i mit hoved okay at spise IS fyldt med sukker bare fordi det er varmt? Som udgangspunkt behøver jeg det ikke – og er jeg tørste kan jeg slukke tørsten i vand.

20140705-102803-37683305.jpg

Sukkerfri Juli, August & September

Derfor har jeg sammen med en veninde taget en beslutning om at holde mig fra sukker de næste 3 måneder. Det er med vilje at vi har valgt en længere periode – så vi rigtig kan blive udfordret – på den måde kommer jeg igennem sommer uden indtagelse af en masse is. Har delt min udfordring med manden – så han kan sladre om mig hvis jeg falder i og nu vælger jeg at dele udfordringen med jer – så i også kan holde øje med mig 😉 Vi har sat en familie tur til Lalandia på højkant – hvis en af os skulle falde i. Klarer vi begge udfordringen – tager vi en tøsse tur på Vejle Fjord – men masser af spa behandlinger 🙂

Deler selvfølgelig udfordringen med jer – og vil løbende skrive hvordan det går – og om det evt er mig der kommer til at betale familie turen.

Jeg er max klar og top motiveret – skal du være med på min udfordring? Jeg starter i hvertfald i dag – så ser i mig med en kæmpe is i hånden – må i meget gerne råbe – MEGET HØJT at jeg har tabt 😉

Super dejlig dag til dig

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg har med når jeg løber...