Hvad spiser jeg?

Nu som instruktør 

Så er jeg endelig tibage som spinnings instruktør – havde første time igår. Nåede dig at tænke inden, hvad har jeg gang i?!? Fysisk kunne jeg godt klare opgaven, men i hovedet var jeg ikke helt tilfreds med at sidde på fører cyklen når jeg stadigvæk ikke er i mål med vægten. 1000 tanker fløj igennem hovedet på mig inden jeg skulle i gang, kunne jeg nu huske det, var musikken god nok, ville jeg puste i mikrofonen og ville deltagerne synes om min time? MEN der var ingen grund til bekymring, deltagerne var fantastisk, min krop kunne huske hvad den skulle og ja jeg pustede i mikrofonen, men er vel bare et tegn på jeg også lavede noget:) Ingen tvivl om min rette plads er som instruktør, elsker at råbe, skrige og motivere folk.

MAN kan hvad man vil og her 3 måneder efter fødslen, er jeg TILBAGE på instruktør cyklen – lidt stolt må man gerne være. I dag snuppede jeg endnu en tur på cyklen – dog i salen blandt andre deltagere, så kunne jeg med gå samvittighed gå til konfirmation. Spørgsmålet er så hvordan jeg klarede det – klarede jeg det efter min kostplan? Følg med i morgen – fik du trænet i dag?

IMG_8428.PNG

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad spiser jeg?