Når tingene ikke går som forventet...

Nu er det snart jul..


image

image

Og jeg glæder mig…

Glæder mig til hygge med familien, gaver, chokolade og julekalender – FAKTISK bliver jeg 5 år igen når julen nærmere sig. JEG ELSKER at give gaver, glæde andre, ELSKER hygge, røde julekjoler, nisser, Royal Copenhagen og alt hvad der ellers hører med.

ISIS ramte helt plet da de valgte at sende mig deres super fine (og velsmagende) julekalender (måske har jeg prøve smagt). Nu kan julen bare komme an, i mellem tiden vil jeg bage de lækre æbleskiver fra ISIS opskriftsbog (prøv dem). Kan ved samme lejlighed afsløre at deres opskrift på Ris á la mande er helt fantastisk (og det er til trods jeg normalt ikke kan lide Ris á la mande).

Hvis man som jeg er vild med lidt af det søde – kan lakrids og kakao mandlerne også anbefales – HAPS en kom til at spise begge poser selv (LÆS MIG).

Indlægger er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

  • Louise

    Ved du hvor man kan købe alle disse lækre ting? Syns ikke jeg har set dem før i supermarkederne :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tingene ikke går som forventet...