Barnevogn/klapvogn Vs. tvillingevogn?!? HJÆLP

Nomi højstol – det bedste valg

Elsker at Alba kan være med til alt hvad jeg laver, specielt madlavning er blevet en ting vi hygger os med. Ville være alt for farligt at placere min lille krudtugle på bordet mens jeg laver mad, derfor er vores  Nomi højstol fra Evomove blevet en fast del af vores køkken. 

 Den ergonomiske stol er super nem at rengøre når vi spilder, nem at flytte rundt med for en højgravid mor og så har jeg selv “designet” den – kan man være andet end forelsket. Har vi gæster kan stolen lyn hurtig laves om så den passer til det pågældende barn der skal låne den. Planen er at vi selvfølgelig også er nød til at have en til lillesøster og med den smarte babyindsats kan lillesøster også være med ved bordet, være med til at lave mad eller f.eks. komme med på badeværelset når vi børste tænder. Inden valget af højstolen til Alba brugte manden og jeg timevis på nettet for at finde det der passede til os. For os var funktionerne, det ergonomiske og designet det der havde størst betydning. Derudover fandt vi forskellige anmeldelser af stolen, da det vi ikke kendte andre der havde stolen på daværende tidspunkt. Det er der heldigvis lavet om på nu og hvad der tidligere var en overvejelse om hvad vi skulle vælge – er nu blevet et af vores yndlings køb i forbindelse med at blive forældre.

Hvilket også er grunden til dette indlæg – jeg lavede nemlig tidligere et indlæg om Nomi højstolen (læs indlægget her)  og tænkte det var på tide med en opfølgning på vores brug af stolen. Efterhånden som Alba er blevet større, kan sidde og gå selv er stolen kommet endnu mere i brug. I Starten blev den mest brugt når vi skulle spise, nu bliver den også brugt i køkkenet, når vi tegner, leger og når vi hjælper mor med at skrive på bloggen. Alba vil gerne være hvor jeg er og når nu stolen er så nem at flytte rundt med – er det oplagt at gøre brug af den. Der er hjul på stolen og den vejer stort set ingenting – så selv en højgravid mor kan flytte den fra rum til rum. Specielt går tandbørstningen væsentligt bedre nu hvor Alba er placeret i højstolen, at kæmpe med et lille fnug på 10 kg, en højgravid mave og forsøge at børste tænderne samtidig – kan til tider godt volde problemer her hjemme. Nu har jeg hænderne fri og vi kan sammen få børste de mange tænder der efterhånden er kommet frem.

Designet – et kapitel for sig selv

Jeg må endnu en gang slå et slag for det fine design, letheden og at man selv kan “designe “stolen. Man falder ikke over store tunge ikke flytbare stol ben og Alba kan simpelthen ikke vippe på den, da stolen er udstyret med hjul. Ideen med at man selv designer stolen er helt fantastisk og selv om jeg har valgt den “kedelige” sorte – ja så findes stolen i alverdens farver. Specielt den røde er jeg hemmeligt forelsket i og havde den passet til vores hjem skulle Alba have haft den. Man vælger selv hvilket slags træ stolen skal være lavet af, farven og hvilken pudestof man er til. Prøv selv at designe din personlige stol HER: Design din Nomi højstol.

Da vi bestilte stolen var der ingen forhandler i nærheden af os, så vi måtte stole på vores gode smag 😉 I mellemtiden og hvis man ikke er lige så modig som os, ja så er flere af Ønskebørn butikkerne blevet forhandler af Nomi stolen, herunder Ønskebørn Horsens. Her er der lavet en fin udstilling og man har mulighed for at “prøve” de lækre funktioner på stolen. Stolen justeres let via de to håndtag bag på stolen og vupti den følger Albas højde og drøjde. Et andet plus ved stolen (set fra Albas synspunkt) – er at hun bruger den som gå vogn, hun kan let selv flytte stolen hvis den kommer i vejen for hendes daglige gåtur i stuen med hendes dukkevogn og fodpladen på stolen kan bruges til siddeplads til dukkerne når Alba ikke bruger stolen.

Kender du Nomi højstolen?

IMG_2905

IMG_2896

IMG_2701

IMG_1137.JPG

IMG_1025.JPG

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Mette

    Overvejer at købe den stol, lyder helt fantastisk. Har bare været i tvivl om det kunne være der pga bordben. Kan se at I har noget lignende, hvor langt er der fra jeres bordben og ud til pladen slutter?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnevogn/klapvogn Vs. tvillingevogn?!? HJÆLP