Bare man kunne pause tiden...

Nogle ting gør min hverdag lettere….

Det er så vigtigt for mig at familien er samlet, dagene kan hurtigt forsvinde og pludselig gik der endnu en uge i det travle familie liv. Derfor betyder det rigtigt meget for mig at vi kan være sammen om tingene når familien er samlet. Jeg sætter stor pris på at have Lia med ved bordet når vi spiser aftensmad også selv om det ikke er hendes yndlingsret der bliver serveret. At lillesøster Lia kan være med i samme højde som os og kan mærke fællesskabet allerede fra helt lille er guld værd hvis i spørger mig.

Jeg nyder jeg kan gå i køkkenet (som er en del af vores stue) og have begge piger med. Når man er mor til to små piger på 2 og 18 måneder ville hjælp til madlavningen være en umulig opgave hvis jeg skulle have dem hængende på armen. Jeg nyder at vi kan være sammen og når jeg placerer pigerne i hver deres Nomi højstol kan jeg let flytte dem med rundt i stuen, køkkenet, badeværelset og hvor jeg ellers lige har lyst. Det er ingen hemmelig at vi har været super glade for vores højstol til Alba (læs min tidligere anmeldelse af stolen HER) – men nu hvor lillesøster har fået sin egen stol med tilhørende babyindsats er der plads til os alle ved spisebordet.

Lias stol gør det bare lidt lettere at være mig i vores til tider travle hverdag med to små piger under 2 år. Nogle gange ville jeg ønske jeg havde flere hænder og når Alba har brug for mig, vi tegner eller spiser er det fantastisk at Lia kan være med og ikke bare skal placeres på legetæppet hele tiden. Måske for Lia ikke noget ud af at vi tegner, men hun er sammen med os, vi snakker med hende, hun følger med og med tiden kommer hun jo osgå til at deltage mere og mere.

Kort om Nomi højstolen

Højstolen fra Evomove er ergonomisk, praktisk og meget nem at rengøre. Stolen giver god støtte til ryggen og har mange gode siddepositioner samt et super lækkert design. Stolen kan anvendes fra Lia er spæd og til hun om mange år bliver teenager. Vælger man som jeg at bruge stolen fra spæd skal den smarte babyindsats købes – til gengæld kan Lia bruge indsatsen til hun kan sidde selv.

Babyindsatsen er nem at montere på stolen og justeres fra liggende til mere siddende på det store håndtag bag på stolen. Her i huset er det mig der samler babyudstyr og Nomi højstolen er så let at arbejde med at jeg ikke behøver hjælp fra manden min. Jeg sætter stor pris på at stolen er nem at rengøre specielt mens Alba har skulle lære at spise selv – hynden i babyindsatsen tages let af i forbindelse med vask (det hænder jo der kommer lidt gylp på den).

Har du ikke prøvet at designe din egen Nomi højstol – er du næsten nød til lige at kigge forbi hjemmesiden. Stolen kan sammensættes i mange forskellige farver, træ og med det pudebetræk der passer til ens hjem og smag.

Se meget mere HER

Lige nu kan du deltage i den store påske jagt på Evomoves facebook side – hvor du kan vinde Nomi højstolen.

Find konkurrencen HER

nomi2 Nomi

Der er altid plads til at nusse lillesøster selv om vi er i gang med at tegne, læse bog eller andre ting <3

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare man kunne pause tiden...