Et køkken i børne højde

Når tingene ikke går som forventet…

Jeg har den sidste periode forsømt bloggen (og mit vægttab). Ja faktisk har jeg forsømt familien, vennerne, min træning og alt hvad der ellers plejer at fylde min hverdag. Jeg har været super stresset, meget ked af det og har haft svært ved at finde tid og overskud til at have mig selv i fokus. Sagen er den at jeg den 1 september skiftede job og det har virkelig kostede sved (lidt blod) og tåre. Kunsten er at finde balancen mellem familien og jobbet og når man er som jeg kan det godt være lidt svært. Jeg vil være bedst til det jeg laver og når man netop er nybegynder i en hel ny branche – kræver det en masse arbejdstider. En af jer læsere skrev på et tidspunkt, at jeg havde meget høje krav til mig selv – hvilket er helt korrekt og desværre kan det hæmme mig til tider.

Jeg har brugt de sidste 2 måneder på at finde min rolle på jobbet, få noget stabilitet og få det hele til at gå op. Jeg tør godt løfte sløret for, at jeg er på vej i den rette retning. Tårerne er stoppet og jeg tror på min succes, overskuddet er ved at vende tilbage. Nu er det tid til at sætte familien, bloggen og mig selv på programmet. Jeg har lært at mine fejl i opstart på jobbet, jeg har lært at skrue ned for mine forventninger til mig selv og så arbejder jeg sammen med en ledelse som lytter til hvad jeg siger. Jeg må erkende at jeg er super dårlig til at være hende den “nye” og jeg glæder mig over at jeg får mere og mere erfaring dag for dag. Selve jobbet er super spændende, jeg får masser af udfordringer og nu 2 måneder inde i jobbet nyder jeg det jeg allerede har fået med i bagagen.

Jeg tør godt love at jeg er tilbage og jeg den sidste periode har sat pris på alle jeres beskeder, mails og personlige hilsner – af hjertet tak.

Jeg lever, har det godt og er pt på vej op af mit hul. Når jeg når toppen – vender jeg tilbage til kampen mod DE SIDSTE graviditetskilo.

mig

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et køkken i børne højde