Op til 40% hos Stylepit.dk

Når tingene ikke går helt som forventet

Nogle gange går tingene bare ikke som forventet, jeg har den sidste periode været ramt af skader i mine knæ, hvilket har gjort jeg har måtte holde en ekstra pause fra træningen. Med pausen har nok hørt lidt for meget bland selv slik med (klart en af mine svage sider) – og jeg har en ide med at når jeg har ONDT af mig selv – JA så må jeg godt.

Men det handler jeg faktisk ikke om hvad jeg må – for i bund og grund må jeg det hele. Det handler om hvor jeg er på vej hen og hvad jeg ønsker for mig selv og min krop og jeg vil i form.

Heldigvis har jeg igen droppet bland selv slikken 🙂 og er kommet godt igang med træning igen (og min kostplan). For fremtiden vil jeg dog stramme op og der kommer vejning og før/efter billeder en gang om ugen, præcis som jeg gjorde efter fødslen af Alba. Så har jeg ikke afleveret mine resultater og billeder  en uge – må i gerne komme efter mig 😉

Jeg hopper på vægten hver torsdag for fremtiden og deler mit fald i kilo og vægtprocent med jer. Der vil løbende komme (forhåbentlig) tabte cm på bloggen og så kommer der endnu mere fokus på min træning.

Jeg er inde i en god rytme, og med fokus på mit knæ, mig selv – tror jeg på at jeg nok skal nå ønsket om en slutvægt på 59 kg 🙂

IMG_9723.JPG

Billedet er fra efter fødslen af Alba

Læs mine tidligere indlæg her:

Motivation

Slank eller stærk?!?

Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Nu som instruktør

Jeg kan det hele..

Jeg er dygtig…

Training For Warriors

Jeg har en last

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op til 40% hos Stylepit.dk