Nu er det snart jul..

Når det perfekte er UPERFEKT

image

Jeg er en kvinde med meget høje forventninger til mig selv. Jeg forventer jeg lykkes som mor, kone, veninde, familie,  min træning, jobbet og fritiden. Når tingene ikke går som forventet (hvor tit gør de lige det som MOR) – kan jeg blive slået ud af kurs. 

Jeg kæmper og prøver virkelig at rejse mig igen hvor jeg er faldet – men jeg er FALDET og pt består min træning i en rask gå tur. Jeg skal lære at kombinere livet som MOR til 2 dejlige piger, med arbejdsmarkedet og mit ønske om at træne. Jeg vender derfor tilbage til bloggens start og vil derfor for fremtiden – hver mandag dele hvordan den sidste uge er gået med vægttab, træning og min rolle som mor. Jeg trænger til motivation, til at tænke på mig selv og til igen at finde min kamp gejst frem.

Jeg er taknemmelig for at i læser med og jeg lover hermed at vende stærkt tilbage. Bloggen er MIG og jeg er BLOGGEN <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det snart jul..