Når tingene tager en uventet drejning...

Når 3 bliver til 4

Ingen søvn, en masse bleer og manglende overskud – var blot nogle af de ting jeg troede ville følge med når man får børn med 16 måneders mellemrum.

Men sådan er hverdagen ikke hjemme hos os, her to måneder efter Lia kom til verden. Selvfølgelig skifter vi en masse bleer og der bliver brugt rigtig meget tid på leg – men jeg nyder hvert et øjeblik. Alba er utrolig kærlig overfor Lia og jeg nyder hvordan familien er gået fra 3 til 4. Inden Lia kom til verden var jeg flere gange ved at gå i panik, kunne jeg overhovedet finde ud af at være mor til to? Havde jeg i dagligdagen overskud til at være der for dem begge og ville der overhovedet være plads til også at være mig, træne, se veninderne osv.

Igen var frygten den væreste og ja timen fra 17-18 trækker dagligt tænder ud – det kræver lidt mere struktur og planlægning når man skal ud af døren, men er bestemt det hele værd. Når man vælger at få børn så tæt, er man ikke rigtig kommet der til hvor den “store” er blevet selvstændig. Så for mig kører hverdagen i samme stil som den har gjort de sidste 1,5 år – dog med den væsentlige undtagelse, at jeg nu kan glæde mig over 2 små mirakler <3

I skal selvfølgelig ikke snydes for lidt billeder af Lia, som i går kunne fejre hendes 2 måneders dag sammen med vores bryllups dag <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tingene tager en uventet drejning...