Lidt mere om MIG....

Motivation

image

Jeg har længe ikke kunne finde motivation til at nå mit mål om et større vægttab. Det har været super svært at sætte fokus på sundhed, træning og mig selv – når jeg i virkeligheden helst ville smide mig på sofaen og nyde en pose bland selv slik 😉 I takt med jeg skiftede job, kan jeg igen overskue min hverdagen – og energien/troen på et vægttab er kommet tilbage.

MEN mit liv har siden fødslen af Alba handlet om vægttab og jeg har haft brug for en anden vinkel til projektet. Derfor er jeg stille og roligt ved at tilsætte sunde vaner til min hverdag og har sat fokus på at huske min morgenmad, huske madpakken og forberede en nem og sund aftensmad. Jeg tror nemlig vægttab og sundhed – hænger sammen med planlægning. MAN (læs jeg) falder ikke så let i hurtige løsninger – og jeg holder dagen igennem mit blodsukker stabil.

INGEN VÆGTTAB UDEN ET MÅL 🙂

Min kære mand har været så sød at sætte en lad cykel på højkant til mig – når jeg har tabt mig 15 kg. Jeg er super dygtig til at løbe stærkt – men får jeg noget at løbe efter, løber jeg endnu hurtigere 🙂

Så jeg er klar til kamp – for fremtiden har jeg veje dag om onsdagen og i vil om torsdagen kunne læse om den sidste uges vægttab. Det er snart sommer og jeg skal i form inden 🙂

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere om MIG....