HJÆLP til valg af trampolin

Motivation

Hvad er motivation i grundet? Er det noget man finder i sig selv, hos andre og hvad gør man når motivationen svigter? 

Jeg har altid fundet motivationen i mig selv og har jeg ikke fundet den, har jeg sat et væddemål op med f.eks. min kæreste, veninderne eller hvem der lige ville konkurrere med mig. Med et mål forude og muligheden for at vinde en gave – har mit konkurrence gen hjulpet mig i mål. Målet kunne være at løbe 10 km, tabe 5 kg eller at undlade sukker i en længere periode. Vægttabet efter fødslen af Alba gik overraskende godt og jeg kunne hurtig mærke jeg blev i bedre og bedre form.

MEN det er lidt anderledes den her gang, jeg skal ikke tabe så mange kilo, min spinningsform var ikke gemt så langt væk og jeg føler jeg har været i gang med et langt vægttab de sidste 18 måneder (lige stoppet af en graviditet). Derfor kan motivationen godt svigte mig lidt, det betyder det til tider går super godt og i næste øjeblik kan jeg slet ikke overskue hvor langt jeg har igen. Jeg er desværre ikke typen der kigger på en gulerod og så har tabt 10 kg bagefter, jeg var heller ikke så heldig at amme de ekstra kilo af – hos mig koster det blod, sved og tåre. MÅSKE ikke så meget BLOD – med der skal i hvertfald kæmpes.

En klog (og super SEJ) kvinde sagde i dag til mig, du skal se på dig selv på en anden måde. Jeg ser kun at jeg har lidt ekstra på maven, at jeg ikke er tilfreds med mine arme og at jeg stadigvæk ikke kan løbe 10 km.

Dagens besked var:

MEN DU GØR NOGET

Jeg er på vej, jeg har ikke bare placeret mig i sofaen og gradvis bliver større og større. Selv om jeg ikke er tilfreds med mig selv, ja så er jeg igang. Jeg skal bare lære ikke at sammenligne mig med folk der har født for 3 år siden – min krop var for 4 måneder siden hele Lias liv og har givet mig endnu en fantastiske lille datter. Så når jeg kravler ned i mit hul og ikke kan tage mig sammen, skal jeg simpelthen se på hvor jeg er på vej hen, hvad jeg gør for mig selv /min krop og hvad kroppen for 4 måneder siden var i stand til at give mig.

Så i stedet for at have ondt af mig selv over jeg nu har været igang med et vægttab i lannnnng tid – skal jeg se på hvor jeg er på vej hen. Hvad jeg har fået på min rejse og at jeg selvfølgelig også er super lækker som mine veninder, når jeg inden for det næste år når mine mål.

Jeg har fundet et gammelt billede frem til dagens indlæg, for en af de ting der motiver mig MEST er hvordan jeg har set ud. Jeg ved jeg kan komme tilbage i super form – så HER er hvordan jeg vil se ud igen. Bruger du også billeder som motivation? – brug hash-tag #semitmålfitmom på instagram, så kan vi sammen motivere hinanden.

imageLæs mine tidligere indlæg her:

Slank eller stærk?!?

Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Nu som instruktør

Jeg kan det hele..

Jeg er dygtig…

Training For Warriors

Jeg har en last

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP til valg af trampolin