Vinderen i den store Lekmer.dk konkurrence er...

MisFit aktivitetsmåler og din mulighed for at vinde det…

Misfit

Har den seneste perioden haft fornøjelsen af at teste endnu en lille sladderhank i det lækreste design. Nemlig den lækre aktivitetsmåler MisFit Shine som den sidste uge har hjulpet mig til at holde regnskab med min daglige aktivitet, min søvncyklus og hvor mange kalorier jeg løbende forbrænder. Uret er efter min mening super elegant, kan bæres rund om hånden, i en halskæde eller hvor det ellers lige passer dig. MisFit snakker sammen med min smartphone hvor jeg løbende kan holde øje med dagens aktivitet. I mit tilfælde hvor jeg pt grundet graviditeten er knap så aktiv på spinningscyklen, har det været super motiverende at MisFit også kan bruges og måler i vand når jeg svømmer. Uret kan måle hvor mange skridt jeg går, hvor langt og hvor mange kalorier jeg forbrænder når jeg dagligt er ude at gå.

Fordele ved MisFit;

Det lækreste design

Kan bæres hvor man har lyst

Måler aktivtet ved løb, svømning, cykling og gang

Måler ens søvncyklus

Kræver ikke opladning

Kan bruges som ur

Snakker sammen med ens smartphone så man kan holde øje med hvor aktiv man er

Super nemt at tage i brug

Hvis du skynder dig forbi bloggens instagram profil @fitmom.dk – har du i samarbejde med Elliao.dk mulighed for at vinde den lækre aktivitetsmåler (værdi 795). Find konkurrencen her:

VIND MisFit aktivitetsmåler HER

Se mere om den elegante aktivitetsmåler i nedenstående klip:

Følg Elliao.dk på facebook – find siden HER

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen i den store Lekmer.dk konkurrence er...