Forever F.I.T. C9 Før/efter billeder

Minus 4 kg på 14 dage

imageJeg er pt flyvende i mit vægttab, motivationen er i top, jeg har styr på min træning og vægten er på vej ned. Om mindre end en måned starter jeg op på ny job – og det er NU jeg har tiden til at morgen træne sammen med Lia. Derfor har jeg for alvor skruet op for min træning og min kostplan. Jeg mangler stadigvæk at tabe 17 kg, men jeg er godt på vej og har det fantastisk. Fik du ikke læst mine tidligere indlæg om mit Forever F.I.T. forløb – kan du finde resultatet (i cm/kg), før/efter billeder og hvad der skal ske nu – HER:

Forever F.I.T. Før/efter billeder

Forever F.I.T. C9 – RESULATET 

Hvad skal der ske efter Forever F.I.T. C9?

Vigtigst af alt så er min sukker trang forsvundet, jeg indtager ikke længere Cola Zero og jeg tror på det kan lykkes at vende tilbage til en super form, trods jeg konstant har 2 små børn hængende om benene. I de sidste 3 uger har vi holdt ferie, hvilket har betydet jeg ikke har kunne træne helt som jeg plejer. I stedet for at være træt af hvad jeg ikke kunne i den periode, har jeg trænet om aften når pigerne er puttet – eller gået en lang tur med pigerne i dobbeltvognen. På den måde har jeg været fysisk aktiv i vores sommerferie. På mandag begynder hverdagen igen og jeg glæder mig til at komme igang med min morgen træning igen. Jeg har løbende i ferien været ude hele dagen, f.eks. i legeland/sommerland – her har jeg haft madpakke med, så jeg kunne følge min kostplan selv om jeg var på farten. Jeg ser ikke mit vægttab som noget jeg SKAL – men derimod har jeg fundet nogle nye sunde vaner som gør jeg er på vej i den rigtige retning.

Alt i alt er jeg MEGET tilfreds med mit forløb og er super glade for i har lyst til at følge med. Jagten på en super form er for alvor sat ind og jeg nyder at gøre noget godt for MIG SELV <3

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med mit forløb kan du spare 10% på boksen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk – så skal jeg sørge for i får rabatten.

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 Før/efter billeder