Når man sætter livet på dvale

MINUS 31 KG


Jeg gjorde det!!!

Vigtigst af alt, så har jeg det fantastisk – og nok er jeg stille herinde, men jeg har de sidste mange måneder været meget aktiv på bloggens facebook side (fit-mom) & Instagram (fitmom.dk). Jeg har kæmpet, jeg har svedt, jeg har grædt og jeg har fundet mig selv. Jeg er oprigtig glad i maven og det har lykkes mig at knække koden til mit vægttab. HEMMELGHEDEN? Der er ingen 🙁 Har det været nemt – NEJ men det har været det hele værd.

Tilbage i april 2019 – lå jeg ned, jeg var færdig, ødelagt og havde lidt svært ved at styre min retning i livet. JEG var oprigtig ked af min overvægt som var kommet efter en længere varende dårlig periode med skilsmisse, styrt på cyklen, jobskifte, stress – OG på intet tidspunkt havde jeg lyttet til mig selv og bedt om hjælp. MEN jeg fik nok, fik hjælp og startede med en kostplan, en personlig træner og en coach. Jeg ville knække koden – JEG VILLE FINDE MIG SELV. Alt for lang tid havde jeg gemt mig selv, min energi og resten af Charlotte væk for omverden. Jeg er typen der lever når jeg lever – men har jeg det skidt trækker jeg mig fuldstændig fra omverden. OG det var der jeg stod i april.

Havde jeg HØJT sagt til mig selv, hvad målet var da jeg startede i april 2019, havde jeg opgivet på forhånd. I stedet for tog jeg en beslutning, jeg ville ikke se mig tilbage, jeg ville belønne mig selv – hver gang jeg havde tabt 5 kg og jeg ville løbende fejre min SUCCES. Jeg ville tabe OVER 30 kg, finde tilbage til mig selv og slippe ud af mit hylster. Jeg var holdt fanget af noget – som IKKE var mig. Jeg sad fast i livet, var trist og var efterhånden god til at trøstespise. Jeg kunne ikke træne, eller havde i hvertfald ikke gjort det længe – og bare tanken om træningscenteret, gav mig løs til at opgive.

MEN der var ingen vej tilbage – jeg ville VINDE. Jeg startede med at gå, gå når jeg var trist, gå når jeg skulle træne og i stedet for cafe besøg med veninderne – GIK jeg med dem. Som tiden gik begyndte jeg at løbe lidt mens jeg gik og med tiden løb jeg længere og længere. I tak med jeg tabte mig, blev det lettere at løbe og tilbage i juli var det slut med pauser når jeg var afsted. I dag løber jeg mellem 5-8 km 5-6 gange om ugen (uden pause og i et tempo hvor jeg presser mig selv).

Min kost var styret af en kostplan til at starte med – MEN jeg fandt hurtigt ud af hvad der passede til mig. Væk med de skjulte kalorier, brød, pasta m.m. – i dag hedder det SUND FORNUFT og hvad jeg har LYST til, Jeg er nok lidt sart med min kost – MEN har også lovet mig selv det er sidste gang jeg skal tabe mig 30 kg.

Jeg er vendt tilbage som spinningsinstruktør OG jeg har fundet en løsning som alene mor – så min træning, sundhed, jobbet og min dyrebare fritid kan hænge sammen. Jeg tog en beslutning, jeg ændrede kurs – og nu er jeg tilbage 31 kg lettere og klar til resten af mit liv. 2020 bliver et år hvor jeg stadigvæk skal arbejde med mig selv, min krop, hovedet og alle de vilde planer jeg ellers har i hovedet 🙂

Så jeg er tilbage – og håber I har lyst til at læse med….

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man sætter livet på dvale